ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Υποτροφίες σε καταγόμενους από την Πελοπόννησο

 

Αθήνα 3.9.2010, 14:08

Την χορήγηση κατόπιν επιλογής δέκα υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «Παν. Τριανταφυλλίδη», σε πτυχιούχους Πανεπιστήμιου που κατάγονται από την Πελοπόννησο και έχουν βαθμό πτυχίου τουλάχιστον "πολύ καλά", κατά προτίμηση πτυχιούχων των γεωπονικών και κτηνιατρικών σχολών (θα προηγηθούν στον πίνακα), θα χορηγήσουν τα υπουργεία Παιδείας και Οικονομικών.

Η διάρκεια της υποτροφίας είναι μέχρι δύο χρόνια, ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών και εφόσον επαρκούν τα έσοδα του κληροδοτήματος και η πορεία των σπουδών στην αλλοδαπή είναι πολύ καλή. Η μηνιαία χορηγία ανέρχεται στα 800 ευρώ, ενώ κριτήριο επιλογής θα αποτελέσει ο βαθμός πτυχίου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις και δικαιολογητικά στο υπουργείο Παιδείας,  Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Διαχείρισης και Μισθοδοσίας, Γραφείο Κληροδοτημάτων (αριθ. Γραφ. 2045, 2ος όροφος) μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου 2010.

Πληροφορίες και αντίγραφα της προκήρυξης δίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 12-14.30 μ.μ. στην παραπάνω διεύθυνση και στα τηλ.: 210-3442354, 210-3443229.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved