ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές σε περιβαλλοντικές επιστήμες

 

Αθήνα 5.4.2011, 13:42

Μία υποτροφία επιπέδου Master στη μνήμη του αείμνηστου προέδρου της, καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, προσφέρει το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, γνωστή ως Helmera.

Δεκτοί ως υποψήφιοι είναι νέοι και νέες μέχρι 27 ετών, που έχουν υπάρξει μέλη του προγράμματος “Παιδική Helmera”, το οποίο ο καπετάν Βασίλης αγκάλιασε από το ξεκίνημά του, το 1993, και τα παιδιά του, Κωστής, Αχιλλέας και Χρήστος, συνεχίζουν να υποστηρίζουν.

Η υποτροφία είναι ύψους € 15.000,00 και δίδεται για μεταπτυχιακές σπουδές μονοετούς διάρκειας σε περιβαλλοντικές  επιστήμες σε χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η πρώτη υποτροφία θα δοθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2011 - 2012.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισκεφτούν το σύνδεσμο http://www.helmepa.gr/pdf/ScholarshipRequirements.pdf.

Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει και τα εξής: "Τα μηνύματα που λάβαμε από παιδιά μέλη του προγράμματος "Παιδική Helmera" και εθελοντές εκπαιδευτικούς από όλη τη χώρα, φανερώνουν πόσο τους άγγιξε ο Καπετάν Βασίλης με τον αυθορμητισμό και την απλότητά του. Πίστευε στους νέους λέγοντας:  H καλύτερη επένδυση είναι η επένδυση στη νέα γενιά. Αξία έχει να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ένα καθαρό περιβάλλον παρά υλικά αγαθά, γιατί έτσι τους δίνουμε τα μέσα ώστε, μαζί με την αγάπη μας, να μπορούν να δημιουργήσουν θαύματα".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved