ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Ιδρύεται «Κληροδότημα Σωκράτη Διαμαντόπουλου» στην Αλεξανδρούπολη

Proslipsis.gr | Αθήνα 17.02.2023, 15:05

Με Προεδρικό Διάταγμα, συστήνεται κοινωφελές Ίδρυμα με την επωνυμία «Κληροδότημα Σωκράτη Διαμαντόπουλου» με Έδρα στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και κυρώνεται ο Οργανισμός του.

Σκοπός του ιδρύματος είναι η χορήγηση μιας ή και περισσοτέρων υποτροφιών σε οικονομικά αδύναμους μαθητές, τελειόφοιτους της τρίτης (Γ΄) τάξης των Γενικών Ενιαίων Λυκείων (ΓΕΛ) της Δημοτικής Ενότητας Αλεξανδρούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που έλαβαν βαθμό άριστα στο απολυτήριό τους και έχουν διαγωγή κοσμιοτάτη και θα έχουν ως απώτερο στόχο να σπουδάσουν στα Ιδρύματα Ανωτάτης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα.

Το ΠΔ δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 804|2023.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved