ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Υποτροφίες Επιστροφή    
Πώς θα χορηγηθούν υποτροφίες για διδακτορικά από IKY και Ίδρυμα Fulbright

Proslipsis.gr | Αθήνα 06.04.2023, 18:32

Τα συναρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας καθόρισαν τους όρους και την διαδικασία χορήγησης υποτροφιών κινητικότητας σε Έλληνες υποψηφίους διδάκτορες Ελληνικών ΑΕΙ και σε Αμερικανούς υποψηφίους διδάκτορες Πανεπιστημίων των ΗΠΑ, στο πλαίσιο προγράμματος υποτροφιών με τίτλο: «Υποτροφίες του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (I.K.Y.) σε συνεργασία με το Fulbright Greece», κατΆ εφαρμογή του από 10-05-2022 μνημονίου συνεργασίας, μεταξύ του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και του Fulbright Greece.

Το IKY και το Fulbright Greece θα υλοποιήσουν από κοινού τα εξής δύο προγράμματα υποτροφιών με την επωνυμία «Υποτροφίες του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (IKY) σε συνεργασία με το Fulbright Greece», που αφορούν σε βραχεία κινητικότητα υποψήφιων διδακτόρων διάρκειας έξι μηνών, κατά τα έτη 2023,2024,2025 και 2026 (εφεξής «Πρόγραμμα»):
α) υποτροφίες σε πέντε Έλληνες υποψηφίους διδάκτορες Ελληνικών ΑΕΙ, προκειμένου να διεξαγάγουν έρευνα σε Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα στις ΗΠΑ και
β) υποτροφίες σε τέσσερις Αμερικανούς υποψηφίους διδάκτορες Πανεπιστημίων των ΗΠΑ, προκειμένου να διεξαγάγουν έρευνα σε Ελληνικά ΑΕΙ ή/και ερευνητικούς φορείς/οργανισμούς στην Ελλάδα.

Η κοινή απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 1928|2023.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved