ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνων

 

Αθήνα 29.10.2010, 14:11

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) στη Διοίκηση Υπηρεσιών (Πλήρους Φοίτησης) του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων (για την 9η Σειρά).

Θα λειτουργήσουν οι εξής κατευθύνσεις:
α) Διοίκηση Οργανισμών Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας
β) Ανάπτυξη και Διοίκηση Υπηρεσιών Εναλλακτικού Τουρισμού
γ) Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών
δ) Επικοινωνία - Διαφήμιση - Δημόσιες Σχέσεις
ε) Διοίκηση Ναυτιλιακών Υπηρεσιών και
στ) Διοικητική Συμβουλευτική

Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και ισότιμων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Αιτήσεις μπορούν επίσης να υποβάλλουν και οι τελειόφοιτοι, με την προϋπόθεση ότι θα αποκτήσουν το πτυχίο τους μέχρι τον Μάρτιο 2011.

Για την έντυπη αίτηση καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Προγράμματος http://www.msmfull.aueb.gr. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά κατατίθενται στη Γραμματεία του Προγράμματος, Ευελπίδων 47Α και Λευκάδος 33, 11362 Αθήνα, 2ος όροφος, γραφείο 206, τηλ.: 210-8203874, e-mail: msmfull@aueb.gr, καθημερινά 11:00 -14:00 και μέχρι την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved