ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
ΜΒΑ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (2/5/06)


Αθήνα 2.5.2006, 16:37
Το Τμήμα Διοίκησης του πανεπιστημίου Πειραιώς για δωδέκατη συνεχή χρονιά θα οργανώσει το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών ΜΒΑ στην Διοίκηση επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα αρχίζει το Σεπτέμβριο του 2006, έχει διάρκεια τρία εξάμηνα και δίνει την δυνατότητα στους υποψήφιους να συνεχίσουν για την απόκτηση διδακτορικού.

Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι ανώτατης εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής. H παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής (TOEFL ή Proficiency). Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβάλλουν οι υποψήφιοι για την επιλογή τους στο πρόγραμμα είναι τα εξής: έντυπη αίτηση, αντίγραφο πτυχίου/ διπλώματος ή σχετικού μεταπτυχιακού ( εάν υπάρχει), αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ (όσοι έχουν πτυχίο από το εξωτερικό) , αποδεικτικό αγγλικής γλώσσας, βιογραφικό σημείωμα και δύο συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ. Επίσης, απαραίτητο είναι και το τεστ GMAT, καθώς και αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας εάν υπάρχουν.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στην Γραμματεία του Τμήματος στην διεύθυνση: Γραμματεία του Προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων πανεπιστήμιο Πειραιώς, Καραολή και Δημητρίου 80, 185 34 Πειραιάς, μέχρι 26 Μαίου 2006. Εκεί οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθευτούν έντυπο πληροφοριακό υλικό κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες 8.00 – 13.00.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται και στα τηλ. 210 4142104 4142102. Η λεπτομερής προκήρυξη υπάρχει στην ιστοσελίδα
www.ode.unipi.gr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved