ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην διοίκηση της υγείας από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και το ΤΕΙ Πειραιώς (5/5/06)


 

 

 

 

 

 


Αθήνα 5.5.2006, 15:33
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στο αντικείμενο «Διοίκηση της Υγείας» ( Master of Science in Health Management), συνδιοργανώνουν τα τμήματα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς και
Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιώς.

Αντικείμενο του Προγράμματος
είναι η παροχή εκπαίδευσης σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, έτσι ώστε να καταστούν ικανοί να δραστηριοποιηθούν στα πλαίσια δράσεων που ορίζει η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Στους βασικούς σκοπούς του περιλαμβάνεται και η κάλυψη αναγκών σε θέματα αποτελεσματικής διοίκησης των οργανισμών Υγείας, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επιστημών Υγείας (ή άλλων συναφών Τμημάτων) Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της ημεδαπής ή ανεγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Το πρόγραμμα είναι διετούς διάρκειας (4 εξάμηνα), ενώ τα μαθήματα αρχίζουν τον Σεπτέμβριο του 2006.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από 08.05.2006 έως 14.07.2006 στη Γραμματεία του ΠΜΣ. Συνημμένα θα πρέπει να προσκομίσουν, πέραν της αίτησης, η οποία παρέχεται στη Γραμματεία του ΠΜΣ και στο website των δύο Τμημάτων (www.unipi.gr, www.teipir.gr,), τα παρακάτω δικαιολογητικά:
• Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
• Επίσημο αντίγραφο πτυχίου / διπλώματος
• Επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (με ακρίβεια δυο δεκαδικών ψηφίων)
• Δύο συστατικές επιτολές (σε έντυπα του Μεταπτυχιακού Τμήματος)
• Αποδεικτικό γνώσης ξένης γλώσσας κατά προτίμηση της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής
• Αποδεικτικό γνώσης της Ελληνικής Γλώσσας από τους αλλοδαπούς, που αποδεικνύεται από πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού Πανεπιστημίου ή Απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας.
• Αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ. για υποψηφίους που έχουν τίτλους σπουδών από Τριτοβάθμια Ιδρύματα της αλλοδαπής
• Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας (εάν υπάρχουν)
• Ερευνητικές δραστηριότητες, επιστημονικές δημοσιεύσεις, διακρίσεις (εάν υπάρχουν)
• Επιπρόσθετα προσόντα (ειδικά σεμινάρια, μαθήματα σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, μελέτες, μεταπτυχιακοί τίτλοι, πτυχία συμπληρωματικής εκπαίδευσης κλπ.)
• Δύο έγχρωμες φωτογραφίες
• Απόδειξη κατάθεσης 100,00 € για το Δικαίωμα Υποβολής δικαιολογητικών(Αριθμός Λογαριασμού Αγροτικής Τραπέζης : 389.03.002010.95 με αιτιολογία «για το έργο 00894» και αναγραφή του ονόματός σας).

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνει μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων. Οι υποψήφιοι, εφόσον πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη. Για την παρακολούθηση του ΠΜΣ προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων. Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, μεταξύ 18:00 και 21:00, και Σάββατο 9:00 – 15:00.

Η συμπληρωμένη αίτηση και τα σχετικά επίσημα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην γραμματεία του Π.Μ.Σ. στην διεύθυνση: ΤΕΙ Πειραιώς – Γραμματεία ΠΜΣ, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Διοίκηση της Υγείας» (Δ κτίριο, 2ος όροφος γραφείο 304), Θηβών 250 & Πέτρου Ράλλη, 122 44 Αιγάλεω, τηλ.: 210-5381269 (καθημερινά 09:00 – 17:00), φαξ: 210-5697511.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved