ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακά στις Νευροεπιστήμες από το Πανεπιστήμιο Κρήτης (9/5/06)


Ηράκλειο 9.5.2006, 7:31
Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στις Νευροεπιστημες, με ημερομηνία έναρξης τον Οκτώβριο του 2006.

Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό που μπορεί να οδηγήσει και στην απόκτηση διδακτορικού τίτλου και έχει οργανωθεί στις εξής κατευθύνσεις: οριακές και κυτταρικές νευροεπιστήμες, αναπτυξιακή νευρολογία, κυτταρική νευρολογία, νευροφαρμακολογία, φαρμακολογία του εθισμού, βιολογική βάση βιολογικών κι ψυχιατρικών νόσων, λειτουργική νευροανατομία.

Δεκτοί στο πρόγραμμα γίνονται πτυχιούχοι από τμήματα ΑΕΙ ή ΤΕΙ Ιατρικής, Βιολογίας, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής, Χημείας, Πληροφορικής, Χημικών μηχανικών και συναφών ειδικοτήτων ΑΕΙ, Φυσικής, Μαθηματικών, Στατιστικής Γεωπονικής.

Στην επιλογή των υποψηφίων για το πρόγραμμα θα συνεκτιμηθούν στοιχεία όπως η προσωπική συνέντευξη, ο βαθμός πτυχίου, οι συστατικές επιστολές, η επάρκεια της αγγλικής γλώσσας, και η επίδοση σε προπτυχιακά μαθήματα σχετικά με την ειδίκευση.

Οι αιτήσεις κατατίθενται στην Γραμματεία του Ιατρικού τμήματος, πτέρυγα Νευρολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Βούτες Ηρακλείου, 71003 ώρες 11.00 – 12.00. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο τηλ.: 2810 394651.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved