ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην Βιολογία Αναπαραγωγής απο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (9/5/06)


Λάρισα 9.5.2006, 08:07
Το τμήμα Ιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει οργανώσει για το ακαδημαϊκό έτος 2006-07 μεταπτυχιακό πρόγραμμα με θέμα την Βιολογία της Αναπαραγωγής και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, από τις 22/05/2006 έως 31/05/2006 και από 10.00 έως 12.00μ.μ.

Δεκτοί στο προγραμμα γίνονται Kάτοχοι πτυχίου Τμημάτων Ιατρικής και άλλων Τμημάτων των Σχολών Επιστημών Υγείας (Οδοντιατρικής, Νοσηλευτικής) των ΑΕΙ της ημεδαπής ή αντίστοιχων αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Επίσης γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι τμημάτων των Σχολών Θετικών Επιστημών (Βιολογίας, Χημείας, Βιοχημείας, Βιοτεχνολογίας, Μοριακής Βιολογίας, Φαρμακευτικής) ΑΕΙ της ημεδαπής, ή αντίστοιχων αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Το πρόγραμμα αρχίζει τον Οκτώβριο του 2006 και περιλαμβάνει 2 διδακτικά εξάμηνα, ενώ ο αριθμός των εισακτέων είναι 10 (δέκα). Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 1600 ευρώ ανά εξάμηνο και η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Για την επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών θα συνεκτιμηθεί η συνέντευξη, ο γενικός βαθμός πτυχίου, η βαθμολογία στα σχετικά με το Π.Μ.Σ. προπτυχιακά μαθήματα, τα πιστοποιητικά ή διπλώματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, τυχόν ερευνητική ή επαγγελματική δραστηριότητα, δύο συστατικές επιστολές και το πιστοποιητικό επάρκειας της γνώσης της Αγγλικής γλώσσας και άλλων ξένων γλωσσών.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα, αίτηση και προκήρυξη περιέχονται στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Τμήματος
www.med.uth.gr/. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στην διεύθυνση: Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, Γραφείο Καθηγητή Ιωάννη Ε. Μεσσήνη, 2ος όροφος, γραφείο 19, ( Υπόψιν: κ. Σοφία Καρυώτου, κ. Γεωργία Κόκκα) ώρες 10.00 – 12.00 π.μ, από τις 22 έως 30 Μαΐου. Τηλέφωνο πληροφοριών : 2410-682795/682796.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved