ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα

 

Αθήνα 9.7.2012, 17:32

Το τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα», 30 θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013.

Το Πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) με σκοπό:
i.  Την προαγωγή της γνώσης και την ανάπτυξη της έρευνας στα «Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα» καθώς και των συναφών επιστημών και κλάδων.
ii. Την ειδίκευση σε περιοχές των «Προηγμένων Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων», ώστε οι κάτοχοι του ΜΔΕ να έχουν αυξημένα προσόντα στις συναφείς περιοχές.

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής με συναφές γνωστικό αντικείμενο (π.χ. Τμημάτων Πληροφορικής και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τμήματα Θετικών Επιστημών - Μαθηματικών και Φυσικής, κ.λπ.).

Για την παρακολούθηση του ΠΜΣ απαιτείται η καταβολή διδάκτρων, το ύψος των οποίων καθορίζεται από τo Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών. Τα συνολικά δίδακτρα για το ΠΜΣ που θα ξεκινήσει το Ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 έχουν καθοριστεί σε 2.500€.

Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν φάκελο υποψηφιότητας, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2012, στη Γραμματεία Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Τέρμα Καραϊσκάκη, 22100, Τρίπολη, με την σημείωση ‘Για το ΠΜΣ Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα’. Ο φάκελος υποψηφιότητας πρέπει να περιλαμβάνει:

1. Αίτηση (υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή στο δικτυακό τόπο του ΠΜΣ)
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στην Ελληνική γλώσσα.
3. Νόμιμα επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ή ομοταγούς ιδρύματος της αλλοδαπής (μαζί με βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ, όπου απαιτείται).
4. Νόμιμα επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας προπτυχιακών μαθημάτων, στο οποίο θα αναγράφεται και ο βαθμός πτυχίου (ένα για κάθε πτυχίο).
5. Μία (1) τουλάχιστον συστατική επιστολή.
6. Επικυρωμένα αποδεικτικά καλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.
7. Επικυρωμένα αποδεικτικά επαρκούς γνώσης της Ελληνικής γλώσσας (σε περίπτωση αλλοδαπών υποψηφίων).
8. Επικυρωμένο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
9. Δύο (2) φωτογραφίες.
10. Κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή του υποψηφίου, κατά την κρίση του, (π.χ. συναφής επαγγελματική ή ερευνητική εμπειρία, δημοσιεύσεις, κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη  Γραμματεία Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τέρμα Καραϊσκάκη, 22100 Τρίπολη, ηλέφωνο - φαξ: 2710-372165, 2710-372160, e-mail: msc-tst@uop.gr, ιστοσελίδα: http://tst.uop.gr/msc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved