ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Πληροφοριακά Συστήματα

 

Αθήνα 27.11.2012, 16:22

Τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνουν την έναρξη του δέκατου έβδομου κύκλου σπουδών του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στα Πληροφοριακά Συστήματα (Master in Information Systems "M.I.S."), το οποίο οδηγεί αφενός στην απονομή μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στα Πληροφοριακά Συστήματα, αφετέρου στην πρόσβαση σε διδακτορικές σπουδές.

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή αντίστοιχων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, των οποίων το πτυχίο έχει αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ. ή ΔΟΑΤΑΠ καθώς και πτυχιούχοι των ΤΕΙ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 2916/2001. Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα.

Στο δέκατο έβδομο κύκλο του προγράμματος που θα αρχίσει το Φεβρουάριο του 2013, θα εισαχθούν περίπου 30 μεταπτυχιακοί φοιτητές.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν από 12 Νοεμβρίου 2012 μέχρι 14 Ιανουαρίου 2013 στη Γραμματεία των Διατμηματικών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Έντυπη αίτηση (το έντυπο παραλαμβάνεται από τη γραμματεία ή από τους δικτυακούς τόπους
http://mis.uom.gr και http://www.uom.gr)
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
3. Επίσημο αντίγραφο πτυχίου / διπλώματος
4. Επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (με ακριβή Μ.Ο.)
5. Δύο συστατικές επιστολές, κατά προτίμηση από μέλη ΔΕΠ (το έντυπο παραλαμβάνεται από τη γραμματεία ή από το δικτυακό τόπο
http://www.uom.gr και http://mis.uom.gr)
6. Αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 (καλή γνώση) ή ανώτερο, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο γίνεται αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ ή TOEFL τουλάχιστον 87 στο Internetbased test ή Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο (το οποίο έχει αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ) ή Πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας.

Τα αποτελέσματα TOEFL θα πρέπει να αποσταλούν στη Γραμματεία του ΔΠΜΣ απευθείας από το ETS. Ο κωδικός για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι 7006 – Department Code 78. Επίσης, τα αποτελέσματα TOEFL και IELTS κατοχυρώνονται για 4 χρόνια. Τα υπόλοιπα αποδεικτικά γνώσης της αγγλικής γλώσσας, θα προσκομίζονται στο πρωτότυπο ή σε αντίγραφο επικυρωμένο από την αρχή που το εξέδωσε.
7. Επιστημονικές δημοσιεύσεις, διακρίσεις (εάν υπάρχουν)
8. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας (εάν υπάρχουν), η οποία αποδεικνύεται με πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις επίσημου (δημόσιου) ασφαλιστικού φορέα.
9. Επικυρωμένο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.

Oι υποψήφιοι θα λάβουν μέρος σε γραπτές εξετάσεις στο αντικείμενο «Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης» την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου 2013.

Πληροφορίες
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στις ακόλουθες διευθύνσεις:
- Γραμματεία ΔΠΜΣ (κτίριο Η΄, Ισόγειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας), Εγνατίας 156, TK 540 06, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-891514, φαξ: 2310-891563, e-mail:
misgrad@uom.gr.
- Internet:
http://www.uom.gr, http://mis.uom.gr, http://misuom.blogspot.gr.
- Facebook:
http://www.facebook.com/misuom.
- Twitter: @mis_uom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved