ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
ΜΒΑ εξ' αποστάσεως από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

 

Αθήνα 16.1.2013, 19:32

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Εξ αποστάσεως -on line MBA).

Το αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ πρόγραμμα έχει διάρκεια 16 μήνες και η εκπαίδευση πραγματοποιείται στην ελληνική γλώσσα, με φιλικό προς τους φοιτούντες τρόπο και μαθησιοκεντρικό προσανατολισμό. Απευθύνεται ιδιαίτερα σε όσους έχουν ανάγκη για μεταπτυχιακές σπουδές αλλά δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν επειδή εμποδίζονται από οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις ή τη μεγάλη απόσταση από άλλα ΑΕΙ.

Τον Φεβρουάριο 2013 ξεκινά νέο Τμήμα -εξ αποστάσεως- με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων (ΑΑΔΑΕ) του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στους συνδέσμους: http://www.farm.teithe.gr/ http://goo.gl/oVdop. Όσοι ενδιαφέρονται για τον «πόλο» της Θεσσαλονίκης, στέλνουν, μέχρι την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, την Αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και (μόνο) την Αίτηση, σε ηλεκτρονική μορφή (με σάρωση), στη διεύθυνση MBAadae@teithe.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved