ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
MSc in Finance από το ALBA (24/5/06)


Αθήνα 24.5.2006, 15:36
Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ALBA Graduate School MSc in Finance (πλήρους και μερικής φοίτησης), που ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2006.

Το ALBA MSc in Finance απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σε στελέχη που δραστηριοποιούνται ήδη, ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, στον ευρύτερο χώρο της Χρηματοοικονομικής. Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει τα κατάλληλα εφόδια στα στελέχη και τις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται, προκειμένου να ανταποκριθούν με ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα στις προκλήσεις αυτού του δυναμικά αναπτυσσόμενου χώρου.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ALBA MSc in Finance συγκαταλέγεται η ολοκληρωμένη μαθησιακή διαδικασία, που συνδυάζει τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εφαρμογή. Εργαστήρια, ομαδικές εργασίες και η διαρκής αλληλεπίδραση με το επιχειρησιακό περιβάλλον, συμπληρώνουν αρμονικά το ακαδημαϊκό στοιχείο. Οι συμμετέχοντες δεν εξοικειώνονται απλώς με τις σύγχρονες μεθοδολογίες στο χώρο της Χρηματοοικονομικής, αλλά έχουν και την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσουν σε projects και πραγματικά επιχειρησιακά προβλήματα. Στο πρόγραμμα διδάσκουν διεθνούς φήμης καθηγητές και καταξιωμένα στελέχη, που στηρίζουν τη διδασκαλία σε σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες παρακολούθησης του προγράμματος πλήρους (διάρκειας 10 μηνών) ή μερικής φοίτησης (διάρκειας 15-24 μηνών), καθώς και το ακαδημαϊκό υπόβαθρο που απαιτείται για την παρακολούθηση του Προγράμματος είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα
http://www.alba.edu.gr/academic/finance/.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι διαθέσιμες υποτροφίες για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. Η επιλογή των υποψηφίων για τη χορήγηση υποτροφιών γίνεται από ειδική επιτροπή με βάση συνδυασμό κριτηρίων (ακαδημαϊκή επίδοση, προϋπηρεσία - όπου υπάρχει, οικονομική κατάσταση και αξιολόγηση στοιχείων προσωπικότητας και χαρακτήρα). Προτεραιότητα στη χορήγηση υποτροφιών δίνεται στα στελέχη επιχειρήσεων με επαγγελματική εμπειρία, που βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή της σταδιοδρομίας τους και επιθυμούν να διακόψουν προσωρινά την εργασία τους για να αποκτήσουν γνώσεις ανωτάτου επιπέδου για τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προτού επιστρέψουν στο εργασιακό περιβάλλον, εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα προσόντα του σύγχρονου μάνατζερ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Θεώνη Τριανταφυλλίδου, τηλ: 210-8964531, e-mail:
ttrianda@alba.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved