ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Ιατρική Πληροφορική

 

Αθήνα 16.5.2013, 22:52

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Ιατρικής Πληροφορικής της Ιατρικής Σχολής και των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών - Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει την εισαγωγή κατ’ ανώτερο όριο 15 μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Στο ΠΜΣ Ιατρικής Πληροφορικής γίνονται δεκτοί:
α) Πτυχιούχοι των Τμημάτων Ιατρικής, Πληροφορικής, Μηχανικών Η/Υ,  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Φυσικής και Μαθηματικών της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων της αλλοδαπής.
β) Απόφοιτοι Τμημάτων συγγενούς γνωστικού αντικειμένου της ημεδαπής ή αλλοδαπής από θετικές και τεχνολογικές κατευθύνσεις, σε ποσοστό επί των εισαγομένων φοιτητών καθοριζόμενου από την Ειδική ιατμηματική Επιτροπή (ΕΕ), και για τους οποίους η απόκτηση του ΜΕ ή και του δε συνεπάγεται και την απόκτηση του βασικού διπλώματος του Παν/κού ή Πολυτεχνικού Τμήματος. Με τον ίδιο ως άνω περιορισμό γίνονται κατ’ αρχήν δεκτές προς εξέταση και αιτήσεις υποψηφιότητας κατόχων τίτλων σπουδών λοιπών Τμημάτων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις ισχύουσες διατάξεις.
γ) Υπότροφοι ΙΚΥ (χωρίς εξετάσεις).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα http://www.med.auth.gr/dpmsmi/addform.asp από 3 μέχρι 14 Ιουνίου 2013.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο από άτομα που κατέχουν ήδη πτυχίο ή προσδοκούν ρεαλιστικά να έχουν αποδεδειγμένα ολοκληρώσει τις σπουδές τους μέχρι την ημερομηνία των εξετάσεων.

Η κατάθεση των έντυπων δικαιολογητικών θα γίνει στη Γραμματεία του Εργαστηρίου Ιατρικής Πληροφορικής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ στις 13 και 16 Σεπτεμβρίου 2013 τις ώρες 10:00-13:00.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν είναι:
• Αντίγραφο πτυχίου (επικυρωμένο)
• Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (επικυρωμένο)
• Πλήρες Βιογραφικό σημείωμα
• Αποδεικτικό γνώσης Αγγλικής γλώσσας
• Τυχόν ερευνητική δραστηριότητα και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, συμμετοχή σε συνέδρια και σεμινάρια (σχετικά με την κατεύθυνση).

Η γραπτή εξέταση θα διενεργηθεί τη  ευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 και στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα συμμετάσχουν σε συνέντευξη στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη.

Τα κριτήρια για την επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι τα ακόλουθα: 
- βαθμός γραπτών εξετάσεων, ο γενικός βαθμός πτυχίου, η βαθμολογία 5 προπτυχιακών μαθημάτων συγγενών προς το αντικείμενο, η γνώση της αγγλικής γλώσσας, η συνέντευξη του υποψηφίου και η τυχόν ερευνητική δραστηριότητα.

Πληροφορίες: τηλ.: 2310-999272, φαξ: 2310-999263 και στο Internet στη διεύθυνση: http://promesip.med.auth.gr, e-mail: promesip@med.auth.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved