ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Master στη ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων

Αθήνα 12.5.2015, 23:39

Το Τµήµα Οικονοµικών Επιστηµών, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 10ου κύκλου του Προγράµµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Οικονοµική και ∆ιοικητική Επιστήµη, το οποίο από φέτος σύµφωνα µε το ΦΕΚ2398/28-8-2012 τ.Β΄ οδηγεί στην απονοµή Μεταπτυχιακού ∆ιπλώµατος Ειδίκευσης: Μ.Β.Α. «Master in Business Administration». (Master στη ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων).

Στο Πρόγραµµα Mεταπτυχιακών Σπουδών εγγράφονται πτυχιούχοι των Tµηµάτων Οικονοµικής και ∆ιοικητικής επιστήµης ή άλλων ειδικοτήτων και επιστηµών Πανεπιστηµιακών ή Πολυτεχνικών Σχολών, Πολυτεχνείων καθώς και πτυχιούχοι αvτίστοιχων τµηµάτων αναγνωρισµένων ισότιµων Πανεπιστηµίων της αλλοδαπής.

Στον 10ο κύκλο του προγράµµατος που θα αρχίσει τον Νοέµβριο του 2015, θα εισαχθούν τριάντα µεταπτυχιακοί φοιτητές.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν από την 11 Μαΐου έως τις 12 Ιουνίου στην Γραµµατεία του τµήµατος Οικονοµικών Επιστηµών, τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Έντυπη αίτηση (το έντυπο παραλαµβάνεται από την γραµµατεία ή στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: http://www.econ.duth.gr/postgrad/info/aithsh.doc).
2. Αναλυτικό βιογραφικό σηµείωµα.
3. Επίσηµο αντίγραφο προπτυχιακού τίτλου σπουδών (µε βαθµό 6,5 και άνω). Γίνονται αποδεκτοί και όσοι αποδεδειγµένα θα αποφοιτήσουν έως τις 31 Οκτωβρίου 2015.
4. Επικυρωµένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθµολογίας (µε ακριβή Μ.Ο.).
5. ∆ύο συστατικές επιστολές από διδάσκοντες κατά την διάρκεια του προπτυχιακού κύκλου σπουδών του υποψήφιου, και εφόσον είναι δυνατόν και µία συστατική επιστολή από εργοδότη του υποψήφιου.
6. Αποδεικτικό αγγλικής γλώσσας που µπορεί να είναι: Proficiency του Cambridge University ή του University of Michigan, ή Toefl 215 (computer based) και άνω ή IELTS 6 και άνω. ∆εν ζητείται αποδεικτικό αγγλικής γλώσσας όταν ο υποψήφιος έχει αποφοιτήσει από αγγλόφωνο πανεπιστήµιο.
7. Έκθεση ενδιαφερόντων, όπου αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους ο υποψήφιος επιθυµεί την εισαγωγή του στο ΠΜΣ του τµήµατος και τους γενικότερους στόχους του ( επιστηµονικούς, επαγγελµατικούς κλπ)..
8. Αποδεικτικά επαγγελµατικής εµπειρίας, άλλα πτυχία, κ.λ.π.
9. Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου για την µη συµµετοχή του σε άλλο προπτυχιακό ή µεταπτυχιακό πρόγραµµα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
10. ∆υο πρόσφατες φωτογραφίες.
11. Επικυρωµένο αντίγραφο της αστυνοµικής ταυτότητας.

Η διαδικασία των υποψηφίων που έχουν προσκοµίσει τα δικαιολογητικά τους εµπρόθεσµα γίνεται σε τρεις φάσεις:
• Πρώτη φάση: Η Επιτροπή του Προγράµµατος αξιολογεί τις υποβληθείσες αιτήσεις και προκρίνει για συνέντευξη τον σχετικό αριθµό υποψηφίων.
• ∆εύτερη φάση: Οι υποψήφιοι που έχουν προκριθεί για την φάση αυτή περνούν από συνέντευξη από µέλη της Επιτροπής του Προγράµµατος. Η συνέντευξη θα γίνει στις 17 Ιουνίου 2015, ηµέρα Τετάρτη σε αίθουσα του τµήµατος Οικονοµικών Επιστηµών.
• Τρίτη φάση: Η Επιτροπή του Προγράµµατος συνεδριάζει και καταρτίζει την λίστα των υποψηφίων, που εισάγονται στο Πρόγραµµα όπως επίσης και λίστα επιλαχόντων που δεν ξεπερνά το 20% των θέσεων φοίτησης στο Πρόγραµµα. Η Επιτροπή του Προγράµµατος για την κατάρτιση της λίστας των υποψηφίων, που εισάγονται, συναξιολογεί τα προσόντα των υποψηφίων και τον βαθµό πληρότητας αυτών, µε πολυκριτηριακή µέθοδο σύµφωνα µε τον κανονισµό του Προγράµµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών.

∆ιευκρινίζεται ότι το ανωτέρω ΠΜΣ απαιτεί την καταβολή διδάκτρων από τους σπουδαστές δυο χιλιάδων και πεντακοσίων (2.500) ευρώ ετησίως και δεν χρηµατοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται από την Αναπληρώτρια Γραµµατέα του Τµήµατος (τηλ. 25310-39824-39825-39826) ή στην ιστοσελίδα του: http://www.econ.duth.gr.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved