ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Θεωρία και Πράξη στην Προσχολική Εκπαίδευση

Αθήνα 11.7.2017, 15:43

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης θα δεχθεί δεκαπέντε μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Α' εξάμηνο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Θεωρία και Πράξη στην Προσχολική Εκπαίδευση» του προσεχούς ακαδημαϊκού έτους 2017-2018.

Στο Πρόγραμμα αυτό γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι (α) των Παιδαγωγικών Τμημάτων, των Τμημάτων Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και Τμημάτων Ψυχολογίας των ΑΕΙ της ημεδαπής ή αντίστοιχων Πανεπιστημιακών Τμημάτων της αλλοδαπής,
(β) άλλων Τμημάτων ΑΕΙ, εφόσον έχουν εξετασθεί επιτυχώς σε πέντε τουλάχιστον μαθήματα των Επιστημών της Αγωγής, (γ) Τμημάτων Βρεφονηπιοκομίας, Τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας και Τμημάτων Λογοθεραπείας των ΑΤΕΙ της ημεδαπής ή αντίστοιχων Τμημάτων ΑΤΕΙ της αλλοδαπής.

Οι ενδιαφερόμενοι πτυχιούχοι πρέπει να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος (Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, 74 100 Ρέθυμνο) τα εξής δικαιολογητικά, (όπως αναφέρονται αναλυτικά στον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του ΠΜΣ):
1. Αίτηση υποψηφιότητας με πλήρη στοιχεία.
2. Βιογραφικό σημείωμα. Proslipsis.gr

3. Αντίγραφο πτυχίου.
4. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας στα μαθήματα όλων των ετών σπουδών.
5. Ενδεχόμενα πτυχία ξένης γλώσσας ( Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα).
6. Δείγματα τυχόν ερευνητικής δραστηριότητας του υποψηφίου.
7. Τεκμήρια ενδεχόμενης σχετικής επαγγελματικής εμπειρίας.
 Proslipsis.gr

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα:
1. Ξένη Γλώσσα (Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά). Απαραίτητος όρος επιτυχίας είναι η επίτευξη της βάσης (βαθμός 5). Σε περίπτωση αποτυχίας οι υποψήφιοι αποκλείονται από την εξέταση των υπΆ αριθμό 2 και 3 μαθημάτων και τη συνέχεια της διαδικασίας επιλογής. Από την γραπτή δοκιμασία της ξένης γλώσσας απαλλάσσονται οι κατέχοντες α) Proficiency για τα Αγγλικά και οι κάτοχοι αντίστοιχων διπλωμάτων στα Γαλλικά (Sorbonne II) και στα Γερμανικά (Kleines Sprachdiplom ή β) Κρατικό Πτυχίο Γλωσσομάθειας αντίστοιχου επιπέδου Γ1 ή Γ2 ή γ) νόμιμα αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ πανεπιστημιακό τίτλο από ξένηχώρα σε μια από τις παραπάνω γλώσσες).
2. Μεθοδολογία Έρευνας - Στοιχεία Στατιστικής.
3. Προσχολική Παιδαγωγική.

Πίνακας θεματικών ενοτήτων σχετικών με τα υπΆ αριθμό 2 και 3 μαθήματα θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος. 

Απαραίτητος όρος επιτυχίας είναι η επίτευξη της βάσης (βαθμός 5) σε καθένα από τα υπΆ αριθμό 2 και 3 εξεταζόμενα μαθήματα. Μετά το τέλος των εξετάσεων θα ακολουθήσει συνέντευξη ενώπιον τριμελούς επιτροπής, ύστερα από σχετική ανακοίνωση.

Οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα: Τρίτη 19.9.2017 και ώρα 9 π.μ. -12 μ. Ξένη Γλώσσα. Τετάρτη 20-09-2017 και ώρα 9 π.μ. -12 μ.μ. Μεθοδολογία Έρευνας-Στοιχεία Στατιστικής. Πέμπτη 21.9.2017 και ώρα 9 π.μ. -12 μ.μ Προσχολική Παιδαγωγική. Proslipsis.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος, υπεύθυνη κ. Ευγενία Μυλωνά, τηλ. 28310-77652, φαξ: 28310- 77654 και στην ιστοσελίδα του Τμήματος (www.edc.uoc.gr).


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved