ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Διιδρυματικό Μεταπτυχιακό: Διαχείριση Τεχνολογικών Καινοτομιών και Επιχειρηματικότητα

Αθήνα 1.12.2017, 09:50

Μεταπτυχιακούς φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 πρόκειται να δεχθεί το διιδρυματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Διαχείριση Τεχνολογικών Καινοτομιών και Επιχειρηματικότητα - Technological Innovations Management and Entrepreneurship (TIME MBE)», το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και το Business Economics Group του Wageningen University της Ολλανδιας (ΦΕΚ ίδρυσης 1710/17-08-2015) και οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Επιχειρηματική Οικονομική (Masters in Business Economics).

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι όλων των γνωστικών πεδίων των ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ. Οι σπουδές για την απόκτηση του ΜΒΕ στην Επιχειρηματική Οικονομική ολοκληρώνονται σε 3 ή 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα. Το πρόγραμμα αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2018 και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2019 ή το αργότερο μέχρι την 30 Ιουνίου 2020. Ο αριθμός των εισακτέων για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος ορίζεται στους 40 φοιτητές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά διαμέσου του ιστότοπου του προγράμματος στο www.timembe.eu από 1 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 31 Ιουλίου 2018. Η ηλεκτρονική αίτηση περιλαμβάνει:
1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
2. Αντίγραφα πτυχίων
3. Πιστοποιητικά εργασιακής εμπειρίας
4. Πιστοποιητικά αναλυτικής βαθμολογίας
5. Επάρκεια αγγλικής γλώσσας η οποία θα αποδεικνύεται με βαθμολογία TOEFL, IELTS ή Proficiency (Michigan ή Cambridge).
6. Σύντομη έκθεση για μελλοντικές προοπτικές καριέρας
7. Δύο συστατικές επιστολές

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για τη διαδικασία των ηλεκτρονικών αιτήσεων υπάρχουν στην ιστοσελίδα του www.timembe.eu ή στο email: admissions@timembe.eu. 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved