ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Πατρών | Ίδρυση του Μεταπτυχιακού: Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων

Proslipsis.gr | Αθήνα 22.7.2021, 21:00

Την ίδρυση του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) με τίτλο: «Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων» των Τμημάτων «Διοίκησης Τουρισμού» και «Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων» της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών («Tourism Business & Destination Management»), ενέκρινε η Σύγκλητος του Ιδρύματος.

Το Πρόγραμμα έχει ως σκοπό μέσω της σύζευξης των γνωστικών επιστημονικών πεδίων της Διοίκησης Τουρισμού και Διοίκησης Επιχειρήσεων να παρέχει εξειδικευμένη γνώση για τους παρακάτω στόχους:
1. Η προαγωγή γνώσεων στη Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων και η ανάπτυξη έρευνας στις συναφείς επιστημονικές περιοχές.
2. Η παραγωγή επιστημόνων ικανών να ακολουθήσουν ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.
3. Η μεταπτυχιακού επιπέδου εξειδικευμένη εκπαίδευση για διοικητικά στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων, οργανισμών και φορέων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον.
4. Η παροχή γνώσης και ειδίκευσης σε θέματα βιωσιμότητας και αειφορίας και η εφαρμογή τους στη διαχείριση τουριστικών προορισμών, σε όρους οικονομίας, κοινωνίας και περιβάλλοντος (φυσικού και ανθρωπογενούς).
5. Η παροχή των απαραίτητων υψηλού επιπέδου γνώσεων για αποδοτική και αποτελεσματική διαχείριση των φυσικών, ανθρωπογενών, ανθρώπινων, οικονομικών και τεχνολογικών πόρων, στο πλαίσιο των νέων τάσεων και εξελίξεων στον τομέα του τουρισμού.
6. Η παροχή γνώσης και ειδίκευσης σε θέματα διοίκησης τουρισμού πολιτιστικής κληρονομιάς και διοίκησης εκδηλώσεων κ.ά., στο πλαίσιο της ανάπτυξης μορφών τουρισμού που προάγουν την άμβλυνση της εποχικότητας και τη βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών στους τουριστικούς προορισμούς

Η σχετική απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 3092|2021.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved