ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
ΕΑΠ | Πρόγραμμα Εκπαίδευσης: Επίλυση Συγκρούσεων και Διαχείριση Κρίσεων στο Σχολείο – Διαχείριση Σχολικής Τάξης

Proslipsis.gr | Αθήνα 9.11.2021, 12:00

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, προσφέρει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης «Επίλυση Συγκρούσεων και Διαχείριση Κρίσεων στο Σχολείο – Διαχείριση Σχολικής Τάξης».

Το Πρόγραμμα απευθύνεται: 
- Στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.
- Στους φοιτητές και στους αποφοίτους των Παιδαγωγικών Σχολών και των Σχολών με κοινωνικό και ανθρωπιστικό προσανατολισμό.
- Στους επιστήμονες - ερευνητές των οποίων τα ερευνητικά ενδιαφέροντα προσανατολίζονται στο σχολικό χώρο. 
- Στα στελέχη της τυπικής -σχολικής- εκπαίδευσης (διοικητικά και παιδαγωγικής καθοδήγησης).

Σκοπός του προγράμματος είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες σε θεωρητικό επίπεδο και να οριοθετήσει έννοιες όπως η επικοινωνία, η διαπραγμάτευση, η σύγκρουση στη σχολική κοινότητα, η κρίση στον σχολικό χώρο και η διαχείριση ζητημάτων σχολικής τάξης (ορισμοί, αιτίες, στάδια), παρουσιάζοντας παράλληλα τις σύγχρονες πρακτικές -διεθνώς και στη χώρα μας- αντιμετώπισης των παραπάνω ζητημάτων.

Το Πρόγραμμα μοριοδοτείται για την ένταξη των εκπαιδευτικών στους επικουρικούς πίνακες Ειδικής Αγωγής, καθώς και για τους πίνακες κατάταξης μόνιμων διορισμών, έχει συνολική διάρκεια 400 ώρες, οι οποίες κατανέμονται σε 34 εβδομάδες και υλοποιείται πλήρως εξ αποστάσεως.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, στο σύνδεσμο https://kedivim.eap.gr/?page_id=3165 της ιστοσελίδας του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved