ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Κρήτης | Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Οικονομική Θεωρία και Πολιτική

Proslipsis.gr | Αθήνα 22.03.2022, 14:14

Προκηρύσσονται θέσεις σπουδών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική Θεωρία και Πολιτική» του Τμήματος 
Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, για το ακαδημαϊκό έτος 2022 ‐ 2023.
 
Στο Πρόγραμμα, το οποίο οδηγεί στην απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική,  γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Επιστημών Οικονομίας και Διοίκησης, Κοινωνικών Επιστημών, και Θετικών Επιστημών ελληνικών Πανεπιστημίων καθώς και απόφοιτοι ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Επίσης, γίνονται δεκτοί και πτυχιούχοι αντίστοιχων τμημάτων της αλλοδαπής υπό τον όρο να έχει αναγνωρισθεί το πτυχίο τους από το ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμο ή αντίστοιχο. 

Είναι δυνατόν να ζητηθεί σε κάποιους από τους υποψηφίους να εξεταστούν επιτυχώς σε ένα έως τρία μαθήματα (Μαθηματικά, Στατιστική ή Οικονομετρία, Οικονομική Θεωρία) πριν εγγραφούν στο Π.Μ.Σ. και με την προϋπόθεση ότι ο φάκελός τους έχει αξιολογηθεί θετικά και έχουν κληθεί για αυτό το λόγο σε συνέντευξη. Οι εξετάσεις αποτελούν την τρίτη φάση αξιολόγησης.  

Οι σπουδές για την απόκτηση του ΔΜΣ στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική ολοκληρώνονται σε τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα  (πέντε εξάμηνα για φοίτηση μερικής απασχόλησης). Το πρόγραμμα αρχίζει τον Οκτώβριο του 2022 και ολοκληρώνεται το αργότερο μέχρι την 29 Φεβρουαρίου 2024 (28 Φεβρουαρίου 2025 για μερική φοίτηση).   

Καλούνται  οι  ενδιαφερόμενοι/ες  να  υποβάλλουν  αίτηση ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: http://economics.soc.uoc.gr/el/page/2/28/hlektroniki‐aitisi, από τις 18 Μαρτίου 2022 έως και 31 Μαΐου 2022 συνοδευόμενη με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο Πτυχίου ή Πτυχίων (και πιστοποιητικό αντιστοιχίας ή ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ, για πτυχιούχους Πανεπιστημίων της αλλοδαπής). 
2. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας. Proslipsis.gr
3. Βιογραφικό  Σημείωμα  στο  οποίο  θα  αναφέρονται  αναλυτικά  οι  σπουδές,  η  διδακτική,  η  ερευνητική  ή/και  επαγγελματική εμπειρία του υποψηφίου 
4. Πιστοποιητικά επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Η επάρκεια στην αγγλική γλώσσα θα αποδεικνύεται με βαθμολογία 
TOEFL από το βαθμό 80 και άνω ή IELTS από το βαθμό 6,0 και άνω, με Proficiency Cambridge ή Proficiency Michigan ή και με 
τα  λοιπά  αποδεκτά  πιστοποιητικά  από  το  ΑΣΕΠ  για  τουλάχιστον  πολύ  καλή  γνώση  της  Αγγλικής  γλώσσας  (επίπεδο  Γ1/C1  ή Γ2/C2). 
5. Τα  στοιχεία  δύο  (2) μελών ΔΕΠ από  τους  οποίους έχει  ζητηθεί συστατική επιστολή μέσα από  το σύστημα  της ηλεκτρονικής αίτησης. 
6. Υπόμνημα/Δήλωση Ενδιαφέροντος που να αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές 
τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο καθώς και τα ερευνητικά ενδιαφέροντα των υποψηφίων (έως 1.000 λέξεις). 
7. Μία (1) πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία σε ψηφιακή μορφή (jpg, jpeg).

Πληροφορίες: κ. Γιωτοπούλου Ιωάννα, τηλ.: +30 28310‐77405. Ιστοσελίδα: http://economics.soc.uoc.gr/el/course/2/metaptyxiako‐stin‐oikonomiki‐thewria‐kai‐politiki.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved