ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | Διαδικτυακή Εκδήλωση για το Μεταπτυχιακό: Τραπεζική, Χρηματοοικονομική και Χρηματοοικονομική Τεχνολογία

Proslipsis.gr | Αθήνα 08.06.2022, 16:48

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τραπεζική, Χρηματοοικονομική και Χρηματοοικονομική Τεχνολογία (FinTech)» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση, την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00, μέσω Webex, χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο (https://hou.webex.com/hou/j.php?MTID=mb36952e0061205d8e1c333fb35036b3d), με ελεύθερη συμμετοχή.   

Οι Θεματικές Κατηγορίες της εκδήλωσης είναι: 
Η ανάπτυξη της Χρηματοοικονομικής Τεχνολογίας και οι τομείς δραστηριότητας των εταιριών FinTech.
Χρηματοοικονομική Τεχνολογία και ψηφιακός μετασχηματισμός χρηματοπιστωτικού τομέα: ευκαιρίες και προκλήσεις.
Η τεχνολογία DLT – Blockchain και τα Κρυπτοστοιχεία (cryptoassets).
Ο ρόλος των εποπτικών/ρυθμιστικών αρχών.
Οι μηχανισμοί διευκόλυνσης της καινοτομίας της Τράπεζας της Ελλάδος: ο Κόμβος Καινοτομίας (Fintech Innovation Hub) και το Προστατευμένο Κανονιστικό Περιβάλλον (Regulatory Sandbox).

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Διευθυντής του ΠΜΣ «Τραπεζική, Χρηματοοικονομική και Χρηματοοικονομική Τεχνολογία (FinTech)», Καθηγητής Δημήτριος Βασιλείου, ενώ στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος, όπως οι κ.κ. Δρ. Σοφία Ανυφαντάκη, Δρ. Βάλλια Μπάμπη, Δρ. Φαίδων Καλφάογλου και Δρ. Αλέξανδρος Καλιοντζόγλου.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved