ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Κρήτης | Παράταση για το Μεταπτυχιακό: Επείγουσα και Εντατική Θεραπεία Παίδων, Εφήβων και Νέων

Proslipsis.gr | Αθήνα 18.06.2022, 11:48

Παράταση μέχρι τις 24 Ιουνίου 2022 στην προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Επείγουσα και Εντατική Θεραπεία Παίδων, Εφήβων και Νέων», δίνει η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το Πρόγραμμα είναι διάρκειας 3 ακαδημαϊκών εξαμήνων και οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ), ενώ ενδεικτικά απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ  ή ΑΤΕΙ/ΤΕΙ προερχόμενους από τα Τμήματα Ιατρικής, Βιολογίας, Μοριακής Βιολογίας, Βιοχημείας, Βιοτεχνολογίας, Φαρμακολογίας,  Νοσηλευτικής, Επισκεπτών Υγείας, Μαιευτικής, Φυσικοθεραπείας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις εισαγωγής, θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://eicca.med.uoc.gr.

Πληροφορίες παρέχει η Γραμματεία Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών, τηλ. 2810 394868. 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved