ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας - ΔΕΔΔΗΕ | Ίδρυση του Μεταπτυχιακού: Σύγχρονα Ηλεκτρικά Δίκτυα Διανομής

Proslipsis.gr | Αθήνα 31.01.2022, 22:46
 
Ίδρυση Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Σύγχρονα Ηλεκτρικά Δίκτυα Διανομής-ΔΕΔΔΗΕ» ιδρύεται στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας  ΑΕ (ΔΕΔΔΗΕ).

Το Πρόγραμμα έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη και λειτουργία σύγχρονων ηλεκτρικών Δικτύων Διανομής και την ευφυή διαχείρισή τους. Σκοπός του είναι:
- Η εκπαίδευση προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και τρίτων φυσικών προσώπων σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 89 του ν. 4957/2022 και συγκεκριμένα σε αποφοίτους ΑΕΙ Σχολών Μηχανικών και Θετικών Επιστημών.
- Η προαγωγή της γνώσης και η ανάπτυξη της έρευνας που απαιτείται για τη μετάβαση του εθνικού μας δικτύου σε ένα σύγχρονο, ευφυές και ευέλικτο δίκτυο, το οποίο θα ανταποκρίνεται στη Διανεμημένη Παραγωγή, την ηλεκτροκίνηση και γενικά στις σύγχρονες απαιτήσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθεί το εθνικό δίκτυο.
- Η παροχή απαραίτητων, υψηλού επιπέδου γνώσεων για τον ενεργειακό σχεδιασμό της εξέλιξης του Ελληνικού Δικτύου στα πρότυπα δικτύων που έχουν αρχίσει να εισάγουν ευφυΐα και να αξιοποιούν την μεγάλη υπολογιστική δυνατότητα που παρέχει η εξέλιξη της πληροφορικής.
- Ο μεταπτυχιακός τίτλος παρέχεται από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η σχετική απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 700/2024.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved