ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | Θέσεις στο αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό: Χρηματοοικονομική Διοίκηση

Proslipsis.gr | Αθήνα 14.02.2024, 17:20

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (MSc in Financial Management) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για το ακαδ. έτος 2024-25 ξεκίνησε. 

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MSc) και προσφέρει:
- Τμήμα Πλήρους Φοίτησης (full time) που απευθύνεται σε νέους απόφοιτους, έχει διάρκεια 12 μήνες και τα μαθήματα είναι πρωινά ή απογευματινά.
- Τμήμα Μερικής Φοίτησης (part time) που απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, έχει διάρκεια 24 μήνες και τα μαθήματα είναι απογευματινά.

Οι φοιτητές εξειδικεύονται σε μια από τις ακόλουθες δύο κατευθύνσεις:
- Financial Management
- Data Driven Financial Management

Η διαδικασία αποδοχής και αξιολόγησης των αιτήσεων υποψηφιότητας είναι κυλιόμενη και πραγματοποιείται σε επιμέρους κύκλους, με καταληκτικές ημερομηνίες αποδοχής αιτήσεων: του 1ου κύκλου είναι την Κυριακή 31/3/2024, του 2ου κύκλου την Κυριακή 19/5/2024 και του 3ου την Κυριακή 30/6/2024.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση https://e-graduate.applications.aueb.gr. 

«Εάν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ισχυρές αναλυτικές και κριτικές δεξιότητες και να μπορείτε να χρησιμοποιείτε εργαλεία πληροφορικής, στατιστικής και χρηματοοικονομικής ανάλυσης, προκειμένου να παρακολουθείτε με άνεση τις ταχέως μεταβαλλόμενες εξελίξεις στον τομέα της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης παγκοσμίως, επιλέξτε το MSc in Financial Management και επενδύστε στη σίγουρη και γρήγορη επαγγελματική σας ανέλιξη για μια επιτυχημένη καριέρα στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση», αναφέρει το Πανεπιστήμιο. 

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και οι αιτήσεις αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην διεύθυνση: https://dept.aueb.gr/el/msc-fm.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved