ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eπιδοτούμενα σεμινάρια Επιστροφή    
Έως 20 Απριλίου οι αιτήσεις επιστημόνων για το επίδομα των 600 ευρώ

Proslipsis.gr | Αθήνα 13.4.2020, 07:22

Μέχρι τις 20 Απριλίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης επιστήμονες έξι κλάδων που πλήττονται από την πανδημία. Η κατάρτιση οδηγεί στη χορήγηση πιστοποιητικού και επιδόματος 600 ευρώ. 

Το επίδομα είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο και θα καταβληθεί σε δύο δόσεις: 400 ευρώ θα δοθούν ως προκαταβολή με την ενεργοποίηση της επιταγής, από τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου και μετά, και 200 ευρώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Στην δράση εντάσσονται επιστήμονες έξι βασικών κλάδων: μηχανικοί κάθε ειδικότητας, οικονομολόγοι - λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως, δικηγόροι (ασκούμενοι δικηγόροι και συμβολαιογράφοι) ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, ιατροί κάθε ειδικότητας, εκπαιδευτικοί και ερευνητές), όπως ορίζονται βάσει ΚΑΔ κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας από το υπουργείο Οικονομικών.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν όσοι έχουν δύο οικονομικές δραστηριότητες, κύρια και δευτερεύουσα, και δύνανται να λάβουν τόσο το επίδομα των 600€, όσο και αυτό των 800 ευρώ. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ενταχθούν και στις δύο κατηγορίες γιατί αργότερα θα τους ζητηθεί να επιστρέψουν το μεγαλύτερο επίδομα, κατά πάγια τακτική της πολιτείας.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved