ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eπιδοτούμενα σεμινάρια Επιστροφή    
ΣΒΕ: Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους

Proslipsis.gr | Αθήνα 6.5.2020, 18:37

Δύο επιδοτούμενα σεμινάρια τηλεκατάρτισης των 400 ευρώ και 350 ευρώ, αντίστοιχα, για εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), «ώς έμπρακτη στήριξη» στους παραπάνω, όπως αναφέρει. Μόνο που τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης του υπουργείου Ανάπτυξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον κλάδο της μεταποίησης του αλουμινίου», ππου συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο κατάρτισης και πιστοποίησης προσόντων για στελέχη εξαγωγικού εμπορίου για τον κλάδο του αλουμινίου (80 ώρες με 5 ευρώ η ώρα) και έτερο σεμινάριο κατάρτισης και πιστοποίησης προσόντων αλουμινοκατασκευαστών (70 ώρες με 5 ευρώ η ώρα).

Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης και είναι μικτό ποσό.

Οι ενδιαφερομένων πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 10 Μαΐου στην ηλεκτρονική διεύνση  https://katartisialuminio.gr. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλ.: 2310-539817 του ΣΒΕ. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved