ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eπιδοτούμενα σεμινάρια Επιστροφή    
Σεμινάρια από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ)
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 8.9.2021, 21:29

Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ), Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) πλήρως αυτοδιοικούμενο, καλεί τους ενδιαφερόμενους για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα, στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Κατάρτιση & πιστοποίηση πρόσθετων γνώσεων - δεξιοτήτων για την ενίσχυση της εργασιακής ικανότητας επαγγελματιών τομέα υγείας», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002647, που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020» (ΕΠΑνΕΚ)», να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Αντικείμενο της Πράξης είναι η εκπαίδευση και πιστοποίηση πρόσθετων γνώσεων και δεξιοτήτων 1.010 επαγγελματιών του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας σε όλη χώρα (ανεξαρτήτως κλάδου της οικονομίας). 

Βασικός στόχος της Πράξης είναι να καταστούν οι επαγγελματίες ικανοί να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες εργασιακές απαιτήσεις. Η επιλογή και ο σχεδιασμός των εκπαιδευτικών προγραμμάτων έγινε με γνώμονα τις υπάρχουσες μελέτες που τεκμηριώνουν την ανάγκη για εκπαίδευση των επαγγελματιών του Ιδιωτικού Τομέα (α) στα μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας, και (β) σε κρίσιμα θέματα εκπαίδευσης για τη διαχείριση ασθενών με ψυχιατρικά προβλήματα.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, θα είναι πανελλαδικής εμβέλειας και θα γίνουν με συνδυασμό ασύγχρονης και σύγχρονης μορφής εκπαίδευσης, ως εξής:
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (1): «Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας».
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (2): «Κρίσιμα θέματα εκπαίδευσης για τη διαχείριση ασθενών με ψυχιατρικά προβλήματα».

Τα τμήματα κατάρτισης θα αποτελούνται, βάση του σχεδιασμού, από 5 έως 25 άτομα ανά τμήμα.

Μετά, το πέρας διεξαγωγής των προγραμμάτων κατάρτισης, θα διεξαχθούν εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων-δεξιοτήτων 1010 ωφελούμενων, από Φορέα Πιστοποίησης, διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ με βάση το πρότυπο EN ISO 17024. Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα επαναληφθούν υποχρεωτικά μία φορά (επανεξέταση) σε περίπτωση αποτυχίας ή αδυναμίας συμμετοχής των ωφελούμενων κατά την πρώτη εξέταση.

Οι αιτήσεις
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την παρούσα πρόσκληση έληξε στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλοι κύκλοι υποβολής αιτήσεων, ανάλογα με τις ανάγκες και μέχρι εξάντλησης των θέσεων.

* Επισυνάπτεται η πρόσκληση. 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - H πρόσκληση της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) για σεμινάρια 892021.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved