ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Eπιδοτούμενα σεμινάρια Επιστροφή    
Έρχονται επιδοτούμενα σεμινάρια για ηθοποιούς και σκηνοθέτες

Proslipsis.gr | Αθήνα 24.05.2022, 03:05

Προγραμματίζεται η πιλοτική υλοποίηση προαιρετικού επιδοτούμενου προγράμματος επιμόρφωσης για αποφοίτους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της ανωτέρας σχολής δραματικής τέχνης του Εθνικού Θέατρου και επιδοτούμενου προγράμματος πρακτικής άσκησης για τους σπουδαστές όλων των ετών της ανωτέρας σχολής δραματικής τέχνης του Εθνικού Θεάτρου.

Τα προγράμματα θα διεξαχθούν στο πλαίσιο εφαρμογής των πιλοτικών δράσεων κατά το διδακτικό έτος 2022- 2023 για την πράξη «Αναβάθμιση της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου», που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη
Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020».

Συγκεκριμένα, εντάσσονται οι ακόλουθες δράσεις:
α) Η πιλοτική λειτουργία Προγράμματος Επιμόρφωσης για αποφοίτους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και αποτελείται από τις ακόλουθες επιμέρους δράσεις:
i) Το Πρόγραμμα Θεωρητικής Επιμόρφωσης και
ii) Το Πρόγραμμα Απόκτησης Επαγγελματικής Εμπειρίας.
β) Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης προς τον σκοπό απόκτησης εργασιακής εμπειρίας των σπουδαστών της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων Πρακτικής άσκησης για όλα τα έτη σπουδών.

β) Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης προς τον σκοπό απόκτησης εργασιακής εμπειρίας των σπουδαστών της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων Πρακτικής άσκησης για όλα τα έτη σπουδών.

Η απόφαση δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τεύχος Β' αρ. 2396|2022.


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved