ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πρόγραμμα ΕΕ: Σχολεία - πρεσβευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Proslipsis.gr | Αθήνα 17.09.2023, 17:35

Τα σχολεία μπορούν να γίνουν πρεσβευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σύμφωνα με ένα νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» (EPAS) τη σχολική χρονιά 2023-2024. 

Το πρόγραμμα EPAS δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να κατανοήσουν τα δικαιώματά τους ως πολίτες της ΕΕ και να μάθουν για τον ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Μάθετε περισσότερα για την ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική δημοκρατία, διοργανώστε και πάρτε μέρος σε δραστηριότητες με πρακτικό ενδιαφέρον σχετικά με την ΕΕ, συνεργαστείτε με μέλη της κοινότητάς σας και βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως της Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 12:00. 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved