ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ο Ηλίας Κικίλιας νέος διευθυντής του ΟΑΕΔ 9/12/09


Αθήνα 9.12.2009, 14:34
Ο Οικονομολόγος Ηλίας Κικίλιας είναι ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ, καθώς ο διορισμός του εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Ο Ηλίας Κικίλιας είναι σήμερα Ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών. Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα πεδία της Απασχόλησης, της Ανεργίας και των Πολιτικών της Αγοράς Εργασίας καθώς και τα πεδία της Κοινωνικής και Οικονομικής Ανισότητας, της Φτώχειας και της Κοινωνικής Πολιτικής. Στο παρελθόν διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας, εποπτευόμενος οργανισμός από το  Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Έχει διατελέσει μέλος σε ένα σημαντικό αριθμό επιτροπών και φορέων υψηλού επιπέδου σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, μεταξύ των οποίων είναι η Επιτροπή Απασχόλησης (Employment Committee) και η Επιτροπή Κοινωνικής Προστασίας (Social Protection Committee) του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ομάδα Υψηλού Επιπέδου για την Κοινωνική Διάσταση και την Απασχόληση στη Κοινωνία της Πληροφορίας (ESDIS) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το Διοικητικό Συμβούλιο του CEDEFOP (Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ.α.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος στις οικονομικές επιστήμες και έχει υπάρξει υπότροφος εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.  Κατά το παρελθόν έχει διδάξει σε Πανεπιστήμια του εσωτερικού και του εξωτερικού και έχει συνεργασθεί επί μακράν με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το University of Cambridge του Ην. Βασιλείου. Έχει συντονίσει και συμμετάσχει σε ένα μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο καθώς και σε επιτροπές και ομάδες εμπειρογνωμόνων των εθνικών και των ευρωπαϊκών αρχών στα ευρύτερα πεδία της αγοράς εργασίας, των πολιτικών απασχόλησης και της κοινωνικής προστασίας. Έχει σημαντικό έργο δημοσιεύσεων, συγγραφής και επιμέλειας βιβλίων, άρθρων και ερευνητικών εκθέσεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved