ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΑΣΟΚ: Ορίσθηκαν νέοι γραμματείς τομέων

 

Αθήνα 18.2.2010, 18:23

Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ορίστηκαν οι Γραμματείς των Τομέων του Κινήματος, ως ακολούθως: 
 
ΤΟΜΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
1. Εσωτερικών
Λάμπρος Μίχος
2. Οικονομίας
Αφροδίτη Παπαθανάση
3. Ανάπτυξης
Χρήστος Ιωάννου
4. Περιβάλλοντος και Χωροταξίας
Γιώργος Ηλιόπουλος
5. Δημοσίων Έργων
Μανώλης Στρατάκης
6. Παιδείας
Χρυσή Βιτσιλάκη
7. Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Γιώργος Κουτσιμπογιώργος
8. Υγείας Χρήστος Κατσούρας
9. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Λευτέρης Κατσικαρέλης
10. Δικαιοσύνης
 Άγγελος Τόλκας
11. Πολιτισμού
Δημήτρης Γιολάσης
12. Αθλητισμού
Κώστας Παταβούκας
13. Μεταφορών και Επικοινωνιών
Στράτος Παπαδημητρίου
14. Τεκμηρίωσης
Μαρία Κυριακοπούλου
15. Περιφερειακής Οργάνωσης
Πενταμελής Γραμματεία
Νίκος Φωτόπουλος
Χρήστος Σπίρτζης
Νίκος Μαδεμλής
Ζέφη Δημαδάμα (με πρόσθετη αρμοδιότητα τον Τομέα Γυναικών)
Ειρήνη Σενατάκη (με πρόσθετη αρμοδιότητα τη διασύνδεση με το Συμβούλιο Επιμόρφωσης)
16. Μαζικών Χώρων
Στέφανος Ξεκαλάκης
17. ΕΒΕ
Μενέλαος Κουλούρης
18. Επιστημόνων
Γρηγόρης Νικήτας
19. Κινητοποιήσεων
Γιώργος Κόκιος
20. Απόδημου Ελληνισμού
Κώστας Τάτσης
21. Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης
Σούλα Ευθυμίου
22. Κοινωνικής Ένταξης, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πρόνοιας  Μαρία Δημητρακοπούλου-Σιούνα
23. Τύπου και ΜΜΕ
Μαρία Καρακλιούμη
24. Επικοινωνίας - Συντονισμού
Πέτρος Σφηκάκης
25. Άμυνας
Σταυρούλα Δήμου
26. Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μαρία Λεκάκου
27. Υπεύθυνη για θέματα Σοσιαλιστικής Διεθνούς  Πωλίνα Λάμψα

* Ακολουθούν βιογραφικά.


Τομέας Εσωτερικών
Λάμπρος Μίχος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ Αθήνας, δικηγόρος. Μέχρι σήμερα Γραμματέας του Τομέα  Κοινωνικής Ένταξης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ. Διετέλεσε επί τέσσερις τετραετίες Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας, καθώς και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τ.Ε.Δ.Κ.Ν.Α. και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πανελλαδικού Διαδημοτικού Δικτύου Υποστήριξης των Ελλήνων Τσιγγάνων και Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας της ΚΕΔΚΕ. Έχει εργασθεί ως μέλος των επιστημονικών επιτροπών του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ).

Τομέας Οικονομίας
Αφροδίτη Παπαθανάση, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φωκίδας, Οικονομολόγος. Έχει διατελέσει Επιστημονική Συνεργάτης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό & στο Εθνικό Κοινοβούλιο (2005-2009). Έχει διατελέσει ειδική σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Ανάπτυξης (2002-2004) και επιστημονική σύμβουλος στο ΙΝΕ της ΓΣΕΕ. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά χρόνια ενώ εξελέγη νομαρχιακή σύμβουλος στη Φωκίδα το 2002 και το 2006.

Τομέας Ανάπτυξης
Χρήστος Ιωάννου, οικονομολόγος. Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπή Νεολαίας 1980-1983, μέλος της Τ.Ο. Λονδίνου 1985-1990, Μέλος της Ομάδας Συγγραφής Προγράμματος ΠΑΣΟΚ «Δίκαιη Κοινωνία, Δυνατή Ελλάδα» 2006-2007. Συμμετείχε επίσης στις Ομάδες Εργασίας του ΙΣΤΑΜΕ 2004-2009.

Τομέας Περιβάλλοντος και Χωροταξίας
Γιώργος Ηλιόπουλος, χημικός μηχανικός ΕΜΠ, μελετητής στον τομέα του περιβάλλοντος και της ενέργειας. Είναι μέλος του ΔΣ του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών από το 1998 ενώ από το 2002 είναι Πρόεδρος. Είναι επίσης εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ με την ΠΑΣΚ Μηχανικών, και Μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης του ΤΕΕ. Έχει επίσης διατελέσει επιμελητής της Επιστημονικής Επιτροπής Ειδικότητας ΧΜ του ΤΕΕ και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος του ΙΣΤΑΜΕ.

Τομέας Δημοσίων Έργων
Μανώλης Στρατάκης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, γεωπόνος,. Ως φοιτητής ήταν μέλος της Νεολαίας της ΕΣΔΗΝ και είχε αντιδικτατορική δράση. Στο ΠΑΣΟΚ εντάχθηκε από την ίδρυσή του και δραστηριοποιήθηκε σε όλα τα όργανα της κομματικής ιεραρχίας, πάντα ως εκλεγμένο μέλος. Για πολλά χρόνια ήταν μέλος της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ.  και Γραμματέας τη δύσκολη περίοδο 1989-1990, με συνέπεια διώξεις και δυσμενείς μεταθέσεις την περίοδο 1990-93. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γεωπόνων Ανατολικής Κρήτης (1978-1980) και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γεωπόνων (1991-1994). Από τον Αύγουστο του 2002 μέχρι τον Μάρτιο του 2004, διετέλεσε Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.


Τομέας Παιδείας
Χρυσή Βιτσιλάκη, Καθηγήτρια και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών. Τα γνωστικά της αντικείμενα είναι Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης, νέες μορφές εκπαίδευσης και Σπουδές Φύλου. Συγκρότησε την πρώτη ερευνητική ομάδα του Ιδρύματος Μεσογειακών Μελετών για την μελέτη των τάξεων, και εργάστηκε με την ΟΒΕΣ και τη ΓΣΕΕ σε επιμορφωτικά προγράμματα για την εργατική τάξη. Έχει έντονη και διαχρονική ερευνητική δραστηριότητα από το 1982 και ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Τομέας Υγείας
Χρήστος Κατσούρας, ιατρός, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας.  Από το 2006, Επίκουρος Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μέλος σε διάφορες επιστημονικές εταιρείες  και ομάδες εργασίας, καθώς και κριτής σε Διεθνή Περιοδικά. Μέλος της ΠΑΣΠ κατά τα φοιτητικά του χρόνια.  Νομαρχιακός Σύμβουλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσπρωτίας από το 2006.

Τομέας Δικαιοσύνης
Άγγελος Τόλκας, βουλευτής Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ, δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού κινήματος και αναπληρωτής Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Θεσσαλονίκης. Το 2004 εκλέχτηκε στο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας του Κινήματος και μέχρι το 2007 συμμετείχε στην Εθνική Επιτροπή για τη Νέα Γενιά. Έχει εκλεγεί Νομαρχιακός Σύμβουλος Ημαθίας.

Τομέας Πολιτισμού
Δημήτρης Γιολάσης, σύμβουλος Πολιτιστικής Διαχείρισης. Έχει διατελέσει Διευθυντής Τομέα Καλλιτεχνικών Παραγωγών στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» (2002-2004), Διευθυντής Παραγωγής στον Οργανισμό «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάτρα 2006» (2004-2006), Έχει εργαστεί στην Οργάνωση και Παραγωγή Καλλιτεχνικών Γεγονότων σε συνεργασία με μεγάλους Έλληνες και ξένους δημιουργούς, καθώς επίσης και στον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (1993-2002). Από το 2007 έως σήμερα είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος και Δ/ντης Υποκαταστήματος Αθήνας, στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Α.Ε. Υπήρξε μέλος της Ν.Ε. Αθήνας.

Τομέας Αθλητισμού
Κώστας Παταβούκας, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Μέχρι σήμερα Γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ. Από το 2003 είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων, ενώ από το 2005 έως σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου. Από το 2004 έως το 2008 διετέλεσε μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Τομέας Μεταφορών και Επικοινωνιών
Στράτος Παπαδημητρίου, πολιτικός Μηχανικός, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι: Σχεδιασμός και Προγραμματισμός των Μεταφορών, Logistics, Εμπορευματικές Μεταφορές.

Τομέας Τεκμηρίωσης
Μαρία Κυριακοπούλου, πολιτική επιστήμονας, στέλεχος της Βουλής των Ελλήνων. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και της ΕΚΑΠ. Έχει υπηρετήσει το Κίνημα σε καίριους τομείς από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.  Έχει διατελέσει Ειδική Γραμματέας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και σύμβουλος σε θέματα θεσμών. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΑΔΕΑ.

Τομέας Περιφερειακής Οργάνωσης
Χρήστος Σπίρτζης, ηλεκτρολόγος μηχανικός. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά του χρόνια. Από το 1997 εκλέγεται στην Αντιπροσωπεία του Τ.Ε.Ε., του οποίου από το 2008 έως σήμερα είναι Β’ Αντιπρόεδρος. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος από το 1999 ως το 2008 και υπήρξε μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής (2002-2007).

Νίκος Μαδεμλής, σπούδασε Marketing, Management και σήμερα εργάζεται στη ΔΕΗ. Μέχρι σήμερα είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και έχει διατελέσει Γραμματέας του Τομέα Μαζικών Χώρων. Ήταν εκλεγμένος Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ 1998-2000, ενώ από το 1996 έως το 2005 ήταν μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος. Από το 2001 έως το 2004 ήταν Γραμματέας του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Έχει διατελέσει μέλος της Γραμματείας Οργανωτικού, Κινητοποιήσεων και του Τομέα Συνδικαλισμού. Στις εθνικές εκλογές του 2004 και 2007 ήταν υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Αθηνών.

Ειρήνη Σενετάκη (με πρόσθετη αρμοδιότητα τη διασύνδεση με το Συμβούλιο Επιμόρφωσης), καθηγήτρια μαθηματικός στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1983, με συμμετοχή στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης. Έχει διατελέσει Αναπληρώτρια Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής της Τομεακής Οργάνωσης Εργαζομένων στις υπηρεσίες Παιδείας και Εκπαιδευτικών Λειτουργών. Υπήρξε μέλος των επιτροπών του Τομέα Παιδείας στο προγραμματικό πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ 2007. Είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Σίβας, Δήμου Παλιανής, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τομέας Μαζικών Χώρων
Στέφανος  Ξεκαλάκης, αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός. Μέλος του ΠΑΣΟΚ από τα φοιτητικά του χρόνια. Μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και επικεφαλής – εκπρόσωπος της ΠΑΣΚ Α.Τ.Μ Παράλληλα είναι μέλος του Δ.Σ. Ι.Ε.Κ.Ε.Μ., Τ.Ε.Ε., ΑΕ καθώς και μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Θεμάτων Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Τ.Ε.Ε.

Τομέας ΕΒΕ
Μενέλαος Κουλούρης, βιολόγος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Foodweb A.E. Έχει διατελέσει Γραμματέας του Τομέα ΕΒΕ του Κινήματος. Είναι κομματικό μέλος του ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά του χρόνια.

Τομέας Επιστημόνων
Γρηγόρης Νικήτας, μαθηματικός με master στην επιχειρησιακή έρευνα. Είναι Γραμματέας του Τομέα Επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ και έχει διατελέσει Γραμματέας της Τ.Ε. Επιστημόνων καθώς και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Α’ Αθήνας (1984-1986). Έχει διατελέσει επίσης Αντιπρόεδρος και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδας καθώς και Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής.

Τομέας Κινητοποιήσεων
Γιώργος Κόκιος, δημόσιος υπάλληλος. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού επί σειρά ετών. Διετέλεσε, επίσης, μέλος του τομέα Απόδημου Ελληνισμού, μέλος της Γραμματείας του τομέα Επικοινωνίας και σύνδεσμος του τομέα Επικοινωνίας με τον τομέα κινητοποιήσεων.

Τομέας Απόδημου Ελληνισμού
Κωνσταντίνος Τάτσης, υπάλληλος στον ΕΟΤ Μονάχου όπου και διαμένει μόνιμα. Το 1983 εντάχθηκε στην ΠΑΜΚ Μονάχου και στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, εκλέγεται μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου. Δυο χρόνια αργότερα εντάσσεται στη ΔΟ του ΠΑΣΟΚ, στο Μόναχο και το 1990 εκλέγεται Γραμματέας της Οργάνωσης, θέση την οποία διατηρεί μέχρι το 1992 οπότε και εκλέγεται μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαυαρίας. Το 1996 εκλέγεται Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαυαρίας, θέση την οποία διατηρεί μέχρι το 2005. Στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εκλέγεται στο Εθνικό Συμβούλιο και επανεκλέγεται στο 8ο Συνέδριο. Έκτοτε είναι μέλος της Γραμματείας του Τομέα Απόδημου Ελληνισμού. Από 1995 έως το 2005 ήταν Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου. Ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2009.

Τομέας Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης
Σούλα Ευθυμίου, Δικηγόρος  παρ’ Αρείω Πάγω, Νομική Σύμβουλος στον Ο.Σ.Κ. Για οκτώ χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Κ. Β. ΜΗΤΕΡΑ και αργότερα του ΕΟΚΦ (ΕΟΠ - ΠΙΚΠΑ - K. B. ΜΗΤΕΡΑ) όπου ασχολήθηκε με ζητήματα παιδικής προστασίας, αναδοχής, υιοθεσίας, παιδιών με αναπηρίες, μονογονεϊκών οικογενειών και ανύπαντρων μητέρων. Το 2000 ίδρυσε την Επιτροπή για την ανάπτυξη του κοινωνικού Εθελοντισμού στο Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας με αρμοδιότητα το συντονισμό και την ανάπτυξη των εθελοντικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα. Είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας του Τομέα Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης. Μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος (1996 - 2005) με συμμετοχή στους Τομείς Ισότητας, Οργανωτικού και εκλεγμένη το 2001 Γραμματέας του Τομέα Ισότητας του Κινήματος. Ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ του ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Τομέας Κοινωνικής Ένταξης, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πρόνοιας
Μαρία Δημητρακοπούλου – Σιούνα, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΕ, Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Μηχανογραφικό κέντρο ΟΤΕ, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ του ταμείου Αρωγής του προσωπικού ΟΤΕ, ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Ισότητας Γυναικών στον ΟΤΕ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών. Επίσης, διετέλεσε μέλος Γραμματείας του τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επικεφαλής του Δικτύου Μεταναστών, Επικεφαλής της Επιτροπής Κοινωνικής Ένταξης του Τομέα που αφορά σε Πόντιους και Παλιννοστούντες, Τσιγγάνους (Ρομά), Βορειοηπειρώτες, Αναπληρώτρια Γραμματέας του τομέα Γυναικών της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Τομέας Τύπου και ΜΜΕ
Μαρία Καρακλιούμη, στατιστικός με μεταπτυχιακά στην πολιτική επιστήμη. Έως σήμερα Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος. Μέλος του ΠΑΣΟΚ από τα φοιτητικά χρόνια. Έχει διατελέσει γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ του ΟΠΑ, μέλος του ΔΣ του ΟΠΑ και εκπρόσωπος της ΠΑΣΠ στο Πανσπουδαστικό Συνέδριο. Είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αργυρούπολης. Έχει ασχοληθεί με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ και ήταν μέλος της επιστημονικής ομάδας που διεξήγε τη διαβουλευτική δημοσκόπηση στο Δήμο Αμαρουσίου το 2006.

Τομέας Επικοινωνίας – Συντονισμού
Πέτρος Σφηκάκης, δικηγόρος, με ειδική εμπειρία στους τομείς του αστικού και επιχειρησιακού δικαίου και το δίκαιο των δημοσίων συμβάσεων. Μέχρι σήμερα είναι μέλος της Γραμματείας του Τομέα Επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ (2008-2010). Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας (1996-2000). Έχει διατελέσει επίσης μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ (1990-1994), Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ (1987-1990) και αναπληρωτής Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ (1989-1993), ενώ υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής Σχολής Θράκης (1982-1985) και μέλος του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ (1984-1986).

Τομέας Άμυνας
Σταυρούλα Δήμου, εργάζεται στον Ενιαίο Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων και είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Είναι Αντινομάρχης της Δυτικής Αττικής σε θέματα Υγείας, Πρόνοιας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΕΝΑΕ έως το 2007. Σήμερα είναι μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας της ΕΝΑΕ. Εκλέχτηκε μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ το 1996, το 2000 και το 2001 καθώς και μέλος του ΕΣ του Κινήματος το 2004. Έχει διατελέσει υπεύθυνη Διαβούλευσης του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης, Αυτοδιοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Τομέας Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής
Μαρία Λεκάκου, επίκουρος καθηγήτρια στο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στη Χίο. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά της χρόνια, από το 2005 έχει διατελέσει μέλος του Τομέα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος. Είναι εισηγήτρια για τις θαλάσσιες μεταφορές στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Επιτροπής Προγράμματος για την Ναυτιλία. Είναι Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΟΣΔΕΠ και έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συλλόγου ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Υπεύθυνη για θέματα Σοσιαλιστικής Διεθνούς
Πωλίνα Λάμψα, δημοσιογράφος με μεταπτυχιακές σπουδές Φιλοσοφίας και Πολιτικών Επιστημών στο Παρίσι. Είναι Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μέλος του Δ.Σ. του Κάθε Μέρα Πολίτης και του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης του ΠΑΣΟΚ. Έχει διατελέσει σύμβουλος για διεθνή θέματα του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης (2000-2003), ενώ από το 1997 ως το 2000 ήταν σύμβουλος του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ. Από το 1991 είναι συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου σε θέματα κοινωνίας των πολιτών και διαχείρισης κρίσεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved