ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
On line πρόσβαση και στις υπουργικές αποφάσεις (11/11/05)


Αθήνα 11.11.2005, 15:00
Ελεύθερη διαδικτυακή πρόσβαση σε μια σημαντική πηγή πληροφόρησης, το τεύχος Β' της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, παρέχεται από σήμερα στους πολίτες, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Παυλόπουλου.

Πρόκειται για το τεύχος που δημοσιεύονται oι υπουργικές αποφάσεις, το περιεχόμενο των οποίων παρουσιάζει πολλές φορές εξαιρετικό ενδιαφέρον, αλλά και οι ανακοινώσεις φορέων και οργανισμών που αφορούν μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, προγράμματα απασχόλησης, σύσταση οργανικών θέσεων, κ.λπ. Η σύνδεση επιτυγχάνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.et.gr.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μερικούς μήνες ελεύθερη είναι διαδικτυακά η πρόσβαση και στο τεύχος Α' της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύονται οι νόμοι και τα προεδρικά διατάγματα. Μάλιστα τότε η Proslipsis είχε επισημάνει ότι επιβάλλεται να "ανοίξει" στο κοινό και το τεύχος Β', όπερ και εγένετο.

Λέτε να μας ακούει ο υπουργός, οπότε μπορούμε να διατηρούμε βάσιμες ελπίδες ότι έστω και καθυστερημένα θα αλλάξει και το άρθρο της ανισότητας (να μην πούμε φαυλότητας), που ανοίγει παράθυρα για χιλιάδες προσλήψεις;

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved