ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Κρουαζιέρες και θεάματα για δικαιούχους Εργατικής Εστίας (14/3/06)


Αθήνα 14.3.2006, 24:05
Θεατρικές παραστάσεις, κρουαζιέρες σε νησιά και -για πρώτη φορά- εκδρομές στην Κύπρο, προσφέρει στους δικαιούχους των παροχών του ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας.

Ειδικότερα:
Για την τρέχουσα χειμερινή θεατρική περίοδο θα διαθέσει 350.000 δελτία θεάματος, συνολικής δαπάνης 4.375.000 ευρώ, σε δικαιούχους των παροχών του νομού Αττικής, για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων σε επιλεγμένα θέατρα. Η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2005 από όλα τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ στην Αττική. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει, πρέπει να παρακολουθήσουν την παράσταση που επέλεξαν το αργότερο μέχρι την Κυριακή των Βαΐων. Όσοι δεν πήραν εισιτήρια ας σπεύσουν να τα προμηθευτούν στα γραφεία διανομής του ΟΕΕ.

Το δεύτερο πρόγραμμα του Οργανισμού απευθύνεται σε όλους τους δικαιούχους των παροχών του και περιλαμβάνει κρουαζιέρες σε νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους, καθώς και οργανωμένες εκδρομές στην Κύπρο. Το πρόγραμμα είναι συνολικής δαπάνης 3.500.000 ευρώ με προοπτική κάλυψης 8.000 ατόμων.

Από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και μέχρι την Τετάρτη 5 Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι θα μπορούν να προεγγράφονται στην Αττική σε όλα τα γραφεία διανομής του ΟΕΕ, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, και στην επαρχία στα κατά τόπους περιφερειακά γραφεία του Οργανισμού, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους σε ένα από τα δύο προγράμματα, με την προϋπόθεση ότι φέτος δεν έλαβαν και δεν θα λάβουν κάποια άλλη παροχή του ΟΕΕ (με εξαίρεση των δελτίων θεάματος για την παρακολούθηση παραστάσεων παιδικών σκηνών, θερινών κινηματογράφων, τσίρκο, εκδηλώσεων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και του πολυθεάματος “allou fan park”,
που για μια φορά μέσα στο χρόνο μπορούν να κάνουν χρήση).

Οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την περσινή επιτυχημένη πιλοτική εφαρμογή, στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων αναψυχής και επιμόρφωσης των δικαιούχων του Οργανισμού, για 42 ημέρες, από αρχές Μαΐου, για 4.000 περίπου άτομα.
Στους εκδρομείς προσφέρεται δωρεάν θαλάσσια μεταφορά και διανυκτέρευση εντός του πλοίου, σε καμπίνες 2 ή 3 ατόμων με όλες τις ξενοδοχειακές υπηρεσίες.
Για όλες τις ημέρες θα παρέχεται στους επιβαίνοντες δωρεάν πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. Με τουριστικά λεωφορεία, μισθωμένα από τον Οργανισμό, οι εκδρομείς θα μεταφέρονται δωρεάν για επισκέψεις - ξεναγήσεις και ημερήσιες εκδρομές σε διάφορα μέρη, σε ένα ιδιαίτερα επιμελημένο και οργανωμένο πρόγραμμα.

Οι οργανωμένες εκδρομές στην Κύπρο, που για πρώτη φορά θα υλοποιήσει ο Οργανισμός τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο και Οκτώβριο – Νοέμβριο, συνολικά για 4.000 άτομα από όλη την Ελλάδα, προσφέρουν, με αεροπορική μεταφορά από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, 4ήμερες αποδράσεις (3 διανυκτερεύσεις) στο νησί της Αφροδίτης, σε καταλύματα 3 ή 4 αστέρων, με παροχή πρωινού και οργανωμένη εκδρομή – ξενάγηση, σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για γνωριμία με το νησί.
Η οικονομική συμμετοχή του δικαιούχου ανέρχεται σε 50 ευρώ. Στην περίπτωση που ο δικαιούχος συνοδεύεται από συγγενή του και μόνο α΄ βαθμού, αυτός θα καταβάλει ολόκληρο το ποσό της συμμετοχής.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved