ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Tο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης επεκτείνεται σε όλους τους δήμους

Αθήνα 8.12.2016, 23:21

Tο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης επεκτείνεται σε όλους τους δήμους της χώρας από τις αρχές του 2017.

Τα παραπάνω προβλέπει πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας με τίτλο «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής, Ρυθμίσεις για την Κοινωνική Αλληλεγγύη και Εφαρμοστικές Διατάξεις του ν. 4387/2016 (Α’ 85)» που κατατέθηκε σήμερα στην Βουλή και το οποίο θα συζητηθεί με την διαδικασία του επείγοντος. 

Εκτός από την επέκταση του ΚΕΑ, το κόστος του οποίου εκτιμάται στα 760 εκατομμύρια ευρώ, με το νομοσχέδιο επανακαθορίζονται οι περιπτώσεις ωφελούμενων και θεσπίζεται ενιαίος οργανωτικός σχηματισμός με την επωνυμία «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής» με αντικείμενο το σχεδιασμό, την ενημέρωση, το συντονισμό, την παρακολούθηση και αξιολόγηση των πολιτικών κοινωνικής ένταξης και συνοχής, το οποίο θα δρα μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και όσων υπουργείων ασκούν κοινωνική πολιτική. 

Στο πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνονται ακόμη  αλλαγές στον πρόσφατο ασφαλιστικό νόμο και ρυθμίσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους που απασχολούνται παράλληλα ως μισθωτοί ή με καθεστώς μερικής απασχόλησης.© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved