ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Ευνοϊκή ρύθμιση για μητέρες με ανάπηρα τέκνα (18/1/07)


Αθήνα 18.1.2007, 20:36
Eυνοϊκότερες γίνονται οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης των μητέρων με ανάπηρα τέκνα, σε εφαρμογή σχετικής νομοθετικής ρύθμισης, ανακοινώνει η του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.

Ειδικότερα, το απαιτούμενο ποσοστό αναπηρίας των τέκνων μειώνεται από 80% σε 67%, ενώ παραμένει η προϋπόθεση για τις μητέρες να έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 7.500 ημέρες εργασίας, ανεξαρτήτου ορίου ηλικίας.

Αιτήσεις που έχουν απορριφθεί στο παρελθόν επειδή το ποσοστό αναπηρίας των τέκνων δεν ήταν 80%, αλλά 67% και άνω, θα αναθεωρηθούν από τις υπηρεσίες του ΙΚΑ αυτεπάγγελτα ή και μετά από σχετική αίτηση των ενδιαφερομένων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved