ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Αυτεπάγγελτα θα αναζητούν τα πιστοποιητικά στρατολογικής κατάταξης οι δημόσιες υπηρεσίες (3/7/07)


Αθήνα 3.7.2007, 22:12
Αυτεπάγγελτα θα αναζητούν από τις 30 Ιουλίου 2007 τα πιστοποιητικά  στρατολογικής κατάστασης τύπου Α' και Β', που εκδίδονται από υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας,, οι υπηρεσίες των υπουργείων, των αυτοτελών δημοσίων υπηρεσιών, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ α' και β' βαθμού.

Ο πολίτης δηλαδή δεν θα είναι υποχρεωμένος να τα προσκομίσει αφού οι παραπάνω δημόσιες υπηρεσίες υποχρεώνονται να αναζητούν οι ίδιες και μάλιστα χωρίς την συναίνεσή του τα πιστοποιητικά που είναι απαραίτητα για την έκδοση της διοικητικής πράξης που τον ενδιαφέρει.

Για χρήση στον ιδιωτικό τομέα, οι πολίτες μπορούν να αναζητούν τα παραπάνω πιστοποιητικά στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών και στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved