ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Δωρεάν βιβλία σε δικαιούχους του ΟΓΑ (25/7/07)


Αθήνα 25.7.2007, 16:34
Πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων στους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του θα υλοποιήσει και φέτος ο ΟΓΑ, στο πλαίσιο των δράσεων της «Αγροτικής Εστίας».

Το πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων, συνολικού προϋπολογισμού 2.400.000 €, ξεκινάει από την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2007 και απευθύνεται σε 120.000 δικαιούχους του κλάδου κύριας ασφάλισης και ασφαλισμένους που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

Ειδικότερα, δ
ικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων είναι οι συνταξιούχοι του κλάδου κύριας ασφάλισης του ΟΓΑ και ασφαλισμένοι που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

Η επιλογή των δικαιούχων έχει γίνει με κλήρωση, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του ΟΓΑ. Στους κληρωθέντες θα αποσταλεί ταχυδρομικά ένα Δελτίο Αγοράς Βιβλίου (Δ.Α.Β.) αξίας 20 Ευρώ, καθώς και κατάλογος των συμβεβλημένων με τον ΟΓΑ βιβλιοπωλείων, στα οποία μπορούν να απευθυνθούν προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το Δ.Α.Β. και να προμηθευτούν το βιβλίο της επιλογής τους.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων μπορούν να κάνουν χρήση των Δελτίων Αγοράς Βιβλίων μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2007.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved