ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Μέτρα ΟΕΚ για τους πυροπαθείς (7/8/07)


Αθήνα 8.8.2007, 20:09
Μέτρα για τους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας  (ΟΕΚ) που επλήγησαν από τις πυρκαγιές αποφασίστηκαν μετά από συνεργασία  του υπουργού Απασχόλησης κ. Βασίλη Μαγγίνα με τη διοίκηση του Οργανισμού.

Τα μέτρα που αφορούν τους δικαιούχους που έχουν ήδη δανειοδοτηθεί από τον ΟΕΚ είναι τα εξής:

1. Διαγραφή οφειλόμενων δόσεων στον ΟΕΚ από δάνεια που έχουν χορηγηθεί αποκλειστικά από κεφάλαια του Οργανισμού, για αγορά, ανέγερση, αποπεράτωση, επέκταση, αναμόρφωση και επισκευή κατοικίας.
Η διαγραφή αφορά στις δόσεις που αντιστοιχούν στο χρονικό διάστημα μετά τις πυρκαγιές και όχι στις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

2. Διαγραφή οφειλόμενων δόσεων στον ΟΕΚ από μικτά δάνεια, που έχουν χορηγηθεί για αγορά ή ανέγερση κατοικίας, τα ποσά των οποίων προέρχονται από τραπεζικά κεφάλαια και από κεφάλαια του ΟΕΚ.
Η διαγραφή αφορά στις δόσεις των δανείων που αντιστοιχούν στο χρονικό διάστημα μετά τις πυρκαγιές και όχι στις ληξιπρόθεσμες οφειλές και μόνο για τα ποσά που προέρχονται αποκλειστικά από κεφάλαια του ΟΕΚ.

3. Χορήγηση δευτέρου δανείου με ευνοϊκούς όρους από κεφάλαια του ΟΕΚ για αγορά, ανέγερση, αποπεράτωση, αναμόρφωση και επισκευή κατοικίας.

4. Αναστολή οφειλών (ληξιπρόθεσμων και όσων θα γίνουν ληξιπρόθεσμες μετά τις πυρκαγιές) από δάνεια που έχουν χορηγηθεί αποκλειστικά από κεφάλαια του ΟΕΚ για αγορά και ανέγερση κατοικίας, καθώς και για αποπεράτωση, επισκευή και επέκταση κατοικίας, με αντίστοιχη επιμήκυνση της συνολικής διάρκειας εξόφλησης των δανείων.

Για τους νέους δικαιούχους δάνειων θα καταρτιστούν ειδικά προγράμματα πρώτης δανειοδότησης για αγορά, ανέγερση, αποπεράτωση, αναμόρφωση και επισκευή κατοικίας, με ευνοϊκούς όρους, όπως αυξημένα ποσά, διετής τουλάχιστον περίοδος  χάριτος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved