ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Οικογενειακό επίδομα για 350.000 από τον ΟΑΕΔ


Αθήνα 30.3.2005
Από τον ΟΑΕΔ ανακοινώθηκε σήμερα ότι η κατάθεση των δικαιολογητικών για την καταβολή του οικογενειακού επιδόματος στους περίπου 350.000 δικαιούχους του, θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου 2005 και θα λήξει στις 31 Ιανουαρίου 2006.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι από φέτος η διαδικασία καταβολής του επιδόματος θα είναι άμεση και απλούστερη, καθώς καταργούνται 29 (!) από τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν τα προηγούμενα χρόνια.

Το ποσό του επιδόματος για τους δικαιούχους με ένα παιδί ξεκινάει από 98,64 ευρώ και φτάνει έως 843 ευρώ ετησίως για αυτούς που έχουν τέσσερα παιδιά. Το ποσό αυτό προσαυξάνεται κατά 44,4 ευρώ ετησίως για παιδιά ορφανά και ανάπηρα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή του επιδόματος είναι ο δικαιούχος να έχει τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας μέσα στο 2004 ή να είναι εγγεγραμμένος για δύο τουλάχιστον μήνες στα μητρώα επιδότησης ανέργων.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχουν οι κατά τόπους υπηρεσίες του Οργανισμού.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved