ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Από την Τρίτη οι αιτήσεις για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (4/8)


Αθήνα 4.8.2005
Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της Αγροτικής Εστίας για το 2005 παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Απασχόλησης Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ειδικά φέτος το πρόγραμμα απευθύνεται σε πολύ μεγάλο αριθμό δικαιούχων της ελληνικής περιφέρειας (80.000 αγρότες) και μάλιστα περιλαμβάνει και τα μέλη των οικογενειών τους.

Η εφαρμογή του θα καλύψει όλους τους Νομούς της χώρας και θα περιλαμβάνει ένα οκταήμερο δωρεάν διακοπών, με αναβαθμισμένες σε επίπεδο ποιότητας υπηρεσίες για όλους τους δικαιούχους. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να επιλέξουν τον τόπο των δωρεάν διακοπών τους ανάμεσα σε 1.500 τουριστικά καταλύματα.

Διευκρινίζεται ότι περιλαμβάνονται επτά διανυκτερεύσεις και ότι μπορούν να συμμετάσχουν και τα μέλη των οικογενειών των δικαιούχων, που έχουν ασφαλισθεί στον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων για περίθαλψη και το βιβλιάριό τους ισχύει για το έτος 2005.

Συγκεκριμένα, δικαιούχοι του προγράμματος για το έτος 2005 είναι:
Α. Οι συνταξιούχοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης.
Β. Οι ασφαλισμένοι του Κλάδου που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.
Γ. Τα εμμέσως ασφαλισμένα στον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.) μέλη των οικογενειών τους (σύζυγος, τέκνα).

Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν μπορούν από την Τρίτη 9 Αυγούστου 2005 και έως 31 Δεκεμβρίου 2005 να απευθύνονται:
- Στα γραφεία του Οργανισμού Εργατικής Εστίας σε όλη την Ελλάδα (πλην Νομού Αττικής) καθημερινά. Ειδικά στον Νομό Αττικής, στα Γραφεία του Οργανισμού Εργατικής Εστίας μόνον τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή.
- Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) στις πρωτεύουσες όλων των Νομών της Χώρας και σε όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Νομού Αττικής.

Στα σημεία αυτά οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίζουν το Δελτίο Κοινωνικού Τουρισμού, που τους έχει ήδη αποσταλεί, και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και Ασφαλιστικό Βιβλιάριο).

Αγρότες στην Κύπρο
Φέτος θα υλοποιηθεί επίσης εκδρομικό πρόγραμμα εκπαιδευτικού τουρισμού στην Κύπρο, διάρκειας 5 ημερών, για 1.500 αυτοτελώς απασχολούμενους νέους αγρότες, ηλικίας 21 – 40 ετών, αλλά χωρίς δικαίωμα συμμετοχής των προστατευομένων μελών τους. Τους παρέχεται αεροπορική μεταφορά, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (με πρωινό και ημιδιατροφή) και επισκέψεις σε τόπους με ενδιαφέρον για θέματα αγροτικής απασχόλησης. Σκοπός του προγράμματος είναι η ενημέρωση στα νέα συστήματα ανάπτυξης και διαχείρισης του αγροτικού τομέα. Το πρόγραμμα θα εφαρμοσθεί από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2005.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved