ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης και σε άλλες κατηγορίες πολιτών 17/11/09


Αθήνα 17.11.2009, 16:01
Πέρα από τις κατηγορίες δικαιούχων που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης θα χορηγηθεί και σε μεταμοσχευμένους, χαμηλοσυνταξιούχους των Ταμείων, άνεργους επιδοτούμενους του ΝΑΤ και περίπου 1.500 πολιτικούς πρόσφυγες.

Παράλληλα, τροποποιούνται τα εισοδηματικά κριτήρια που αφορούν τους πολυτέκνους και έτσι επίδομα θα πάρουν και οι πολύτεκνοι με τρία παιδιά και εισόδημα έως 22.000 ευρώ, με τέσσερα παιδιά και εισόδημα έως 23.000 και πέντε παιδιά και εισόδημα έως 25.000 ευρώ.

Ανάλογα με την κατηγορία των δικαιούχων, το επίδομα θα καταβάλλεται από τα ασφαλιστικά ταμεία, τις νομαρχίες ή τις εφορίες, σε δύο ισόποσες δόσεις, από τις οποίες η πρώτη μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2009 και η δεύτερη μέχρι 30 Ιουνίου του 2010.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης στη διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων, κατά την διάρκεια της ομιλίας του για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο περί ενίσχυσης κοινωνικής αλληλεγγύης και εισφοράς κοινωνικής ευθύνης σε κερδοφόρες επιχειρήσεις.

O Κ. Σαχινίδης αναφέρθηκε και στη διαδικασία της ηλεκτρονικής δημόσιας διαβούλευσης που ακολουθήθηκε, τονίζοντας ότι τα σχόλια και οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους και από εκείνους που ήθελαν να ακουστεί η άποψή τους, θα τύχουν επεξεργασίας και θα ληφθούν υπόψη στην τελική διαμόρφωση του σχεδίου νόμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved