ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παροχές - Δικαιώματα Επιστροφή    
Τι να προσέχετε σε γυμναστήρια και ιστιτούτα αισθητικής (4/10)
 


Αθήνα 4.10.2005, 19.48
Στην έκδοση ειδικού εντύπου με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών όσον αφορά τις συναλλαγές τους με γυμναστήρια και ινστιτούτα αισθητικής, προχώρησε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Στο έντυπο, που έχει τίτλο «Αισθητική με λιγότερο κόστος», περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, ώστε ο καταναλωτής να γνωρίζει και να διεκδικεί αποτελεσματικά τα δικαιώματά του, σε κάθε περίπτωση χρήσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Παράλληλα, παρέχονται χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την έρευνα αγοράς και την αξιολόγηση των εναλλακτικών προσφορών, για τους όρους των συμβάσεων και τους τρόπους πληρωμής, καθώς και για το δικαίωμα υπαναχώρησης, σε περίπτωση διακοπής του προγράμματος.

Με τον τρόπο αυτό, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να κρίνει, να επιλέξει και να απαιτήσει τις υπηρεσίες εκείνες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις πραγματικές του ανάγκες, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Η τηλεφωνική γραμμή καταναλωτή 1520 συστήνεται για περισσότερες πληροφορίες, παράπονα ή καταγγελίες.

Το έντυπο παρατίθεται στο συνημμένο αρχείο.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Το έντυπο (pdf 150 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved