ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Αποτελέσματα ΑΣΕΠ για την Εθνική Τράπεζα

 

Αθήνα 4.6.2010, 19:46

Εκδόθηκαν και απεστάλησαν στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ) τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη 230 υπαλλήλων του κλάδου κύριου προσωπικού στον ανωτέρω φορέα.

Ο αλφαβητικός πίνακας προσληπτέων από τον Α’ κύκλο διάθεσης και οι πίνακες επιτυχόντων κατά σειρά βαθμολογικής κατάταξης ανά κωδικό τόπου έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Επισημαίνεται ότι οι θέσεις προσληπτέων που δεν έχουν καλυφθεί από τον Α’ κύκλο διάθεσης θα καλυφθούν, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στην οικεία προκήρυξη, από επιτυχόντες του Β’ και Γ’ κύκλου διάθεσης. Για τη θέση του Ηρακλείου, όπου υπάρχουν 4 ισοβαθμούντες υποψήφιοι από τον Α’ κύκλο διάθεσης, καθώς και για οποιαδήποτε περίπτωση ισοβαθμίας προκύψει μεταξύ εν δυνάμει προσληπτέων υποψηφίων από το Β’ και το Γ’ κύκλο διάθεσης, θα διεξαχθεί από το ΑΣΕΠ δημόσια κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους με την πληκτρολόγηση του ονόματος, του επωνύμου και του αριθμού της ταυτότητάς τους στο πλαίσιο αναζήτησης αποτελεσμάτων της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.nbg.gr και στη Διεύθυνση Προσωπικού της ΕΤΕ (Αιόλου 86, 1ος όροφος). Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Προσωπικού της ΕΤΕ στα τηλέφωνα: 210-3341356 (κα Γουρνά), 210-3341243 (κος Απέργης) και 210-3341431 (κα Γεραφέντη).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved