ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Πίνακες για υποψήφιους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής
 

 

Αθήνα 29.9.2010, 17:02

Το υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας κατάρτισης πινάκων μόνιμων, αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σχολικού έτους 2010-2011, για τα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης Γυμνασίου και  για τα Ειδικά Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης Λυκείου, ενημερώνει τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής) μόνιμους και αδιόριστους, που επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση  προκειμένου να ενταχθούν στους αξιολογικούς πίνακες της κατηγορίας τους, ότι οι πίνακες με τα αθλήματα που καλλιεργούνται κατά περιοχή  αρμοδιότητας του οικείου Γραφείου Φυσικής Αγωγής της χώρας έχουν ήδη αποσταλεί και αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των ΓΦΑ.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τους πίνακες.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Οι πίνακες (αρχείο excel 545 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved