ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Διευκρινήσεις ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 2Κ/2014

Αθήνα 6.6.2014, 16:45

Διευκρινήσεις σχετικά με την προκήρυξη 2Κ/2014, που προβλέπει την πλήρωση 149 θέσεων τελωνειακών στο υπουργείο Οικονομικών, δίνει το ΑΣΕΠ, καθώς έχει δεχτεί πλήθος τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) που αφορούν στις ηλεκτρονικές (οnline) υπηρεσίες. 

Κατ' αρχήν επισημαίνει ότι τα αναγραφόμενα στο από 2 Ιουνίου 2014 δελτίο τύπου τηλέφωνα πληροφοριών του ΑΣΕΠ διατίθενται κυρίως για την παροχή διευκρινίσεων που αφορούν στη σωστή συμπλήρωση - υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων (π.χ. διαδικασία εγγραφής-ταυτοποίησης στις on line υπηρεσίες του ΑΣΕΠ) από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης και όχι για την παροχή πληροφοριών αναφορικά με αποδεκτούς τίτλους σπουδών ανά θέση, κωδικούς απαραίτητων πρόσθετων προσόντων, κωδικούς προκηρυσσόμενων θέσεων κ.λπ.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψηφίους να μελετήσουν προσεκτικά, πριν από την υποβολή των αιτήσεών τους, το σύνολο της προκήρυξης όπως περιλαμβάνεται στο σχετικό ΦΕΚ (6/13-5-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του. Στο ΦΕΚ παρέχονται όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και πληροφορίες για τον ορθό τρόπο συμπλήρωσης και υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής (π.χ. αποδεκτοί τίτλοι σπουδών για τις προκηρυσσόμενες θέσεις, κωδικοί τίτλων σπουδών, κωδικοί απαραίτητων πρόσθετων προσόντων, κωδικοί θέσεων, δικαιολογητικά συμμετοχής, τρόπος απόδειξης της εμπειρίας, προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και υποβολής δικαιολογητικών κ.λπ.). Υπενθυμίζεται ότι στο Παράρτημα Ε' του ΦΕΚ της προκήρυξης παρέχονται πλήρεις και αναλυτικές οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Επίσης, αναλυτικές οδηγίες και βοήθεια μπορούν να βρουν οι υποψήφιοι στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), μέσα στο μενού των Online Υπηρεσιών (διαδρομή: Κεντρική Σελίδα - Online Υπηρεσίες), αφού εισέλθουν με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης που τους έχουν δοθεί από το σύστημα. Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα μηνύματα του συστήματος που αφορούν στην Αίτηση Ταυτοποίησης και στην Υποβολή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Δεδομένου ότι η ευθύνη για τη σωστή συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου, τα ανωτέρω στοιχεία (π.χ. κωδικοί τίτλων κ.λπ.), που προσιδιάζουν στην υποψηφιότητα εκάστου ενδιαφερόμενου, ο υποψήφιος πρέπει να τα αναζητήσει μόνος του αφού διαβάσει ενδελεχώς και προσεκτικά το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.

Τέλος, για τη διευκόλυνση των υποψηφίων το ΑΣΕΠ συστήνει στους υποψηφίους να συμβουλεύονται τις «Συχνές Ερωτήσεις» πριν την επικοινωνία τους με αυτό.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved