ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Αποτελέσματα ΟΑΕΔ για πολυτέκνους - άτομα με αναπηρίες

Αθήνα 10.12.2015, 15:23
Τους ενδεικτικούς πίνακες με τη βαθμολόγηση των προστατευόμενων του νόμου 2643/1998 ανά κατηγορία προστασίας και εκπαίδευσης ανήρτησε η διοίκηση του ΟΑΕΔ στο site του Οργανισμού www.oaed.gr.

Πρόκειται για προσλήψεις σε θέσεις τακτικού προσωπικού του δημόσιου τομέα, τις οποίες καταλαμβάνουν με σημαντική καθυστέρηση μέσω μιας θλιβερής διαδικασίας πρόσληψης που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ άτομα με αναπηρίες και έχοντες την επιμέλεια αυτών, πολύτεκνοι και τέκνα πολυτέκνων, τέκνα αντιστασιακών κ.ά. Οι θέσεις αυτές βγαίνουν από τις εκάστοτε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για τους πίνακες που συντάχθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ μετά την υποβολή αιτήσεων – υπεύθυνων δηλώσεων των δικαιούχων προστατευόμενων του σχετικού νόμου, δηλαδή  ατόμων με ειδικές ανάγκες, πολύτεκνων, τέκνων αγωνιστών της εθνικής αντίστασης, τέκνων αναπήρων, τρίτεκνων κλπ. 

Πέραν των πινάκων βαθμολόγησης στο site του Οργανισμού αναρτήθηκαν και οι πίνακες με τις αιτήσεις όσων εξαιρούνται από τη διαδικασία της μοριοδότησης.

Η διοίκηση του ΟΑΕΔ καλεί τους δικαιούχους που συμπεριλήφθηκαν στον πίνακα βαθμολόγησης και έχουν μοριοδοτηθεί, να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός δεκαπέντε ημερών, δηλαδή από σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2015 έως Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved