ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Αποτελέσματα ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις 2Κ/2016 και 3Κ/2016

Αθήνα 4.4.2017, 18:36

Αποτελέσματα για τις προκηρύξεις 2Κ/2016 και 3Κ/2016 εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά:

* Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)  τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2016 (ΦΕΚ 5/6-10-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, δεκαεννέα (19) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) της Τράπεζας της Ελλάδος.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι δεν συντάχθηκε πίνακας διοριστέων των ειδικοτήτων: 
α) ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (κωδ. θέσης 302), Τ.Ε. Ηλεκτρονικών Μηχανικών (κωδ. θέσης 305) και Τ.Ε. Συντηρητών Έργων Τέχνης (κωδ. θέσης 308), λόγω έλλειψης υποψηφίων με τα απαραίτητα προσόντα, 
β) ΤΕ Γραφιστών (κωδ. θέσης 300), καθώς οι υποψήφιοι αυτής της ειδικότητας θα υποβληθούν σε ειδική πρακτική δοκιμασία [παρ. 9 του άρθρου 20 του Ν. 2738/1999 (Φ.Ε.Κ. 180/Α΄/9-9-1999), όπως ισχύει], σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Κεφάλαιο Δ΄ της οικείας Προκήρυξης (σελ. 111) και 
γ) ΤΕ Τεχνολόγων Εκτυπωτικών Εργασιών (κωδ. θέσης 309), καθώς οι προκηρυσσόμενες θέσεις θα καλυφθούν μετά τη διενέργεια της ειδικής πρακτικής δοκιμασίας της ειδικότητας Τ.Ε. Γραφιστών, λόγω δήλωσης προτιμήσεων υποψηφίων και στους δύο ως άνω κωδικούς θέσεων (ήτοι 300 και 309).

Οι πίνακες διοριστέων των ειδικοτήτων Τ.Ε. Γραφιστών και Τ.Ε. Τεχνολόγων Εκτυπωτικών Εργασιών θα καταρτισθούν μετά τη διενέργεια της προαναφερόμενης υπό β) ειδικής πρακτικής δοκιμασίας, για τα της οποίας, οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν με νεότερη Ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπΆ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

* Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)  τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2016 (ΦΕΚ 8/2-11-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτά (7) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Τεχνολογικής  Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ε.Α.Κ.Θ), στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπΆ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved