ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Στην ΕτΚ τα ονόματα των 548 διορισθέντων στην ΑΑΔΕ

Proslipsis.gr | Αθήνα 10.5.2019, 16:08

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος Γ' αρ. 759/2019) ο πίνακας διοριστέων σε 548 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, των κλάδων ΠΕ Εφοριακών και ΠΕ Τελωνειακών, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Πρόκειται για τον γραπτό διαγωνισμό της προκήρυξης ΑΣΕΠ 1Γ/2017 (ΦΕΚ ΑΣΕΠ 40/1.12.2017 και 44, 21.12.2017), που κυρώθηκε με την αριθμ. 496/22.4.2019 απόφαση του Α΄ Τμήματος του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, οι αναγραφόμενοι στον πίνακα διορίζονται υποχρεωτικά μέσα σε 30 ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών και το αργότερο μέσα σε 4 μήνες από την έκδοση των πινάκων διοριστέων. Πριν από την ανάληψη υπηρεσίας προβλέπεται ολιγόμηνη εκπαίδευση.

Η περίληψη της πράξης διορισμού δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και κοινοποιείται στον διοριζόμενο το αργότερο εντός 30 ημερών από τη δημοσίευση.

Η κοινοποίηση στον διοριζόμενο γίνεται με έγγραφο της οικείας αρχής, στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός του Φύλλου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως όπου δημοσιεύθηκε η περίληψη της πράξης διορισμού και το οποίο επιδίδεται επί αποδείξει στην κατοικία του είτε στον ίδιο είτε σε πρόσωπο που συνοικεί με αυτόν.
Proslipsis.gr
Με το έγγραφο αυτό τάσσεται και εύλογη προθεσμία 30 το πολύ ημερών για ορκωμοσία του διοριζομένου και ανάληψη υπηρεσίας. Αν δεν καθορίζεται τέτοια προθεσμία, θεωρείται ότι έχει ταχθεί προθεσμία 30 ημερών. Η προθεσμία αυτή μπορεί να παραταθεί έως 6 μήνες, μόνο μία φορά, για εξαιρετικούς λόγους (σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί..). Proslipsis.gr

Αν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία της παρ. 1, η πράξη διορισμού θεωρείται ότι έχει κοινοποιηθεί την τριακοστή ημέρα από τη δημοσίευση και από την ημέρα αυτή αρχίζει η προθεσμία για ορκωμοσία του διοριζομένου και ανάληψη υπηρεσίας.

Προς αποφυγήν οδυνηρών εκπλήξεων (ορισμένες φορές ο... ταχυδρόμος δεν φέρνει την ειδοποίηση του φορέα), οι υπάλληλοι πλέον της ΑΑΔΕ καλό θα είναι να έχουν κάποια επικοινωνία με τον εργοδότη τους.

Η υπαλληλική σχέση καταρτίζεται με το διορισμό και την αποδοχή του. Η αποδοχή δηλώνεται με την ορκωμοσία.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved