ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας για προσλήψεις, αποσπάσεις (25/9/07)

 

Αθήνα 25.9.2007, 15:48
Το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών του υπουργείου Παιδείας σχετικά με προσλήψεις, αποσπάσεις και άλλες εκκρεμότητες του εκπαιδευτικού χώρου ανακοίνωσε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Παιδείας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης κατά τη διάρκεια
έκτακτης συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός, σήμερα, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει το Συμβούλιο Επιλογής Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την απαλλαγή από τα καθήκοντα των Συμβούλων, οι οποίοι δεν ανέλαβαν υπηρεσία και τον ορισμό επομένων στον πίνακα της κατάταξης.

Επίσης, σήμερα γίνεται η επιλογή Προϊσταμένων επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι προσλήψεις αναπληρωτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δασκάλων και νηπιαγωγών.

Αύριο Τετάρτη 26 του μηνός γίνεται η συνεδρίαση του Συμβουλίου Επιλογής Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για απαλλαγή από τα καθήκοντα των Συμβούλων, οι οποίοι δεν ανέλαβαν υπηρεσία και ορισμός των επομένων στον πίνακα κατάταξης. Επίσης, αύριο γίνεται η επιλογή Προϊσταμένων Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Την Παρασκευή στις 28 και το Σάββατο στις 29 ξεκινούν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η επανεξέταση δηλαδή παλαιών αιτήσεων, η εξέταση νέων, οι αποσπάσεις λόγω υπεραριθμίας εκπαιδευτικών, καθώς και η ολοκλήρωση αποσπάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Την Κυριακή στις 30 του μηνός θα γίνουν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η επανεξέταση παλαιών αιτήσεων, η εξέταση νέων και οι αποσπάσεις λόγω υπεραριθμίας εκπαιδευτικών.

Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου γίνονται οι προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στο πρόγραμμα "Καλλιπάτειρα" και στην Ειδική Αγωγή.

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και την Τετάρτη στις 3 ολοκληρώνεται η διαδικασία επιλογής Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Γραφείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Την Τετάρτη στις 3 Οκτωβρίου και την Πέμπτη στις 4 Οκτωβρίου, γίνεται η σύνταξη πινάκων Προϊστάμενων Διευθύνσεων και Γραφείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τέλος, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου θα γίνει η τοποθέτηση Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Γραφείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μετά την τοποθέτηση Προϊσταμένων και Διευθυντών Διευθύνσεων και Γραφείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν τα ΠΥΣΠΕ και τα ΠΥΣΔΕ, δηλαδή τα Ανώτερα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τα ΚΥΣΠΕ και ΚΥΣΔΕ, τα Κεντρικά Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στη λειτουργία τους.

* Δείτε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved