ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Διορίζονται 620 νηπιαγωγοί και 178 δάσκαλοι (26/9/07)
 

 

Αθήνα 26.9.2007, 17:02
Από το υπουργείο Παιδείαςανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2007-2008, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 620 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων και 178 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  για ανάληψη υπηρεσίας από 27 Σεπτεμβρίου έως και 1 Οκτωβρίου 2007 όπου και  θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης, ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Συμβουλίου, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που προσλήφθηκαν, μέχρι λήξεως του  σχολικού έτους.

Επισημαίνεται ότι, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αποσπάσεων μονίμων εκπαιδευτικών, θα εκτιμηθούν εκ νέου τα λειτουργικά κενά των Διευθύνσεων προκειμένου το Υπουργείο να προβεί σε νέα πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

* Στα συνημμένα θα βρείτε δύο πίνακες με τα ονόματα των προσλαμβανομένων.

 

 2 αρχεία διαθέσιμα για download 
Οι Δάσκαλοι
Οι Νηπιαγωγοί

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved